Je bekijkt nu Ontdek Lake Resort Beekse Bergen

Groot nieuws vanuit Hilvarenbeek: Het vakantiepark Beekse Bergen heet voortaan Lake Resort Beekse Bergen. Samen met het Safari Resort is het Lake Resort de ideale manier om de Beekse Bergen te ontdekken. Velen kunnen de vreselijke brand in het hoofdgebouw van Vakantiepark Beekse Bergen nog herinneren. Het team van Beekse Bergen heeft keihard gewerkt en een volledig vernieuwd hoofdgebouw met zwembad gebouwd en tegelijk de naamsverandering aangekondigd naar Lake Resort Beekse Bergen

Activiteiten Centrum Ganvie Village

Het Lake Resort is een unieke vakantie locatie met een volledig nieuw centrumgebouw. De naam van het centrum is “Ganvie Village”. In Ganvie Village vindt je alle benodigdheden voor jouw vakantie. Je hebt hier bijvoorbeeld het zwembad Etsi Pool. Met je AttractiePas heb je toegang tot dit volledig nieuwe zwembad. Daarnaast heb je hier het restaurant Labadi. Het restaurant Labadi is het nieuwe restaurant van Lake Resort met prachtig uitzicht over het Victoria Meer. Naast het restaurant kan je ook terecht voor Snacks bij Snackbar Jaaba Counter gelegen in Ganvie Village. Tenslotte doe je de dagelijkse boodscahppen bij Jaaba Counter. Jaaba Counter is de supermarkt die gelegen is in Ganvie Village.

Overnachten in Lake Resort Beekse Bergen

Het Lake Resort Beekse Bergen heeft een grote vescheidenheid aan unieke accommodaties. Je kan bijvoorbeeld verblijven in een uniek Lake View Cabin met uitzicht over het Victoriameer. Daarnaast kan je slapen in een safari- of bungalowtent. Uiteraard kan je nog steeds overnachten in heerlijke Jungalows op het Lake Resort. Wij zijn zelf echt fan van de Restyled Kidsjungalow met omheind terras. Ideaal met de kids!

Zwembad Lake Resort Beekse Bergen

Allereerst ga je natuurlijk naar het Lake Resort om een bezoek te brengen aan Safaripark Beekse Bergen. Daarnaast kan je genieten van diverse activiteiten rondom het Victoriameer. Onze persoonlijke favoriet is het Speelland Beekse Bergen. Een openlucht speelpark met trampolines, draaimolen, glijbanen en allerlei andere kinder attracties. Het speelstrand Bojo Beach is perfect bij goed weer en bij minder weer kan je terecht in de binnenspeeltuin Kodidi Ground of in het zwembad Etsi Pool.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊

Geef een reactie