De Efteling bezoeken met kidneren

Een onvergetelijke, sprookjesachtige overnachting beleven samen met de kinderen? Dan ben je daarvoor bij de Efteling ongetwijfeld aan het juiste adres. Een verblijf in de Efteling met kinderen boeken is iets wat je niet snel zal vergeten, in tegendeel. Niet alleen kan je een keuze maken uit een aantal verschillende accommodaties, daarnaast geniet je tijdens je verblijf ook van onbeperkte toegang tot het park. Als klap op de vuurpijl is het zo dat verblijven in dit attractiepark gratis is voor kinderen tot en met 3 jaar. Wil jij dus ook graag eens samen met de kids kunnen logeren in een echt sprookjesachtige omgeving boordevol met geweldig leuke verrassingen? Dan kan een vakantie boeken naar de Efteling een absolute aanrader zijn!

Efteling Hotel met kids

De eerste mogelijkheid waarover je beschikt voor wat verblijven in de Efteling betreft is het boeken van een verblijf in het Efteling Hotel. Dit hotel is zoveel meer dan gewoon een standaard hotel. Ze is dan ook zo goed als volledig gericht op een verblijf van gezinnen met kinderen. Dit blijkt niet alleen uit het dagelijkse entertainment dat er wordt aangeboden, maar ook uit de aanwezigheid van een heus indoor Speelkasteel. Bovendien zijn alle kamers voorzien van een televisie waarop verschillende, speciale Efteling-kanalen zijn terug te vinden. Op deze manier hoeven de kids zich tijdens een vakantie in de Efteling ook bij minder mooi weer geen moment te vervelen!

Tijdens een verblijf in het hotel van de Efteling met kids kan je ook als ouder dus even lekker ontspannen. Terwijl je kinderen zich uitleven in het indoor Speelkasteel kunnen jullie in de bar van het hotel gezellig een drankje drinken. Het Speelpaleis is overigens altijd geopend! Voor de kleinsten is er in het hotel ook een zogenaamd ‘Pardoes Theater’ voorzien. Dit is een tv-theater die zich in de lobby bevindt en die elke dag opnieuw de leukste Sprookjesboom- en Klaas Vaak- filmpjes afspeelt.

Onbeperkte toegang tot het park

Wanneer je een verblijf bij de Efteling met kids boekt kan je ook altijd rekenen op onbeperkte toegang tot het park. Dit betekent niet alleen dat je, je kan vermaken op één van de vele attracties die er zijn terug te vinden, in tegendeel. Natuurlijk ontvouwt er zich in eerste instantie een boeiende sprookjeswereld boordevol met mogelijkheden. Zo kan je niet alleen langs trollen en elfen zweven, maar maak je ook een boottocht door de verboden stad en is het mogelijk om de parkshow Reveleijn te bezoeken. Het ongelofelijke aanbod met attracties zorgt er in ieder geval voor dat er op elk moment van de dag wel weer wat nieuws kan worden ontdekt, ook wanneer je een verblijf van meerdere dagen hebt geboekt.

Shows voor kinderen

Hoe interessant en omvangrijk het aanbod met attracties ook mag zijn dat de Efteling je aanbiedt, daarnaast kan je, je ook verwonderen over de vele prachtige shows die hier gratis worden aangeboden. Zoals eerder reeds aangegeven is bijvoorbeeld de prachtige parkshow Reveleijn een aanrader, maar er is meer. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de geweldige watershow ‘Aquanura’ waarbij je geniet van een spektakel dat wordt gerealiseerd door maar liefst 200 verschillende fonteinen? Wanneer je dus even wil bekomen van een aantal van de attracties die zich verspreid over de Efteling bevinden is het meer dan de moeite waard om één van de verschillende, gratis shows te gaan bekijken.

Onvergetelijke herinneringen met het hele gezin

Tijdens een wandeling doorheen het park zal je op verschillende momenten in contact komen met de “echte” inwoners van de Efteling. Natuurlijk gaan ze ook graag met je kids of met het hele gezin op de foto! Bij Symbolica kan je bijvoorbeeld Pardoes en Pardijn aantreffen terwijl Jokie & Jet op je wachten op het Carnaval Festival Plein! Op deze manier creëer je tijdens een verblijf in de Efteling met je kinderen onvergetelijke herinneringen die je altijd zal blijven koesteren! Bovendien blijven deze herinneringen als foto’s ook altijd tastbaar aanwezig!

Efteling met peuters en kleuters

Het aanbod aan attracties en de faciliteiten die worden aangeboden in de Efteling zijn volledig voorzien op gezinnen met kinderen. Dit geldt ook voor mensen die er graag met peuters en kleuters willen verblijven. Tijdens een wandeling doorheen het park zal je dan ook kunnen vaststellen dat de Efteling ook voor peuters behoorlijk wat moois in petto heeft. Zo kan je kleintje bijvoorbeeld een leuk ritje maken op de draaimolen of mag hij of zij mee op de schoot van de papa of de mama in één van de vele andere attracties. Ook attracties zoals bijvoorbeeld het Avonturen Doolhof, Kindervreugd en De Oude Tufferbaan worden door peuters als ronduit geweldig ervaren. In ieder geval, overweeg jij ook het doorbrengen van een vakantie in de Efteling met peuters? Dan mag het duidelijk zijn dat ook dit perfect tot de mogelijkheden behoort!