kinderen safaripark beekse bergen

Het safaripark Beekse Bergen is ongetwijfeld één van de meest bijzondere en tevens ook populairste parken van Nederland en bij uitbreiding misschien zelfs wel van heel Europa. Wanneer je een bezoek brengt aan dit park kan je dan ook rekenen op een fantastische ervaring voor zowel jong als oud. Ook een bezoek brengen aan de Beekse Bergen met kinderen is dan ook een ware aanrader. Zij zullen zich niet alleen verwonderen over de prachtige gebieden die hier zijn terug te vinden, daarnaast hebben ze ook de unieke mogelijkheid om een aantal indrukwekkende dieren van echt dichtbij te zien. Overweeg jij ook om een vakantie naar de Beekse Bergen met kids te ondernemen? Dan kan de voorpret meteen beginnen met de hieronder terug te vinden informatie!

Autosafari Beekse Bergen

Wie een bezoek aan de Beekse Bergen wil brengen zal kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit verschillende soorten safari’s. Heel wat mensen kiezen er wat dit betreft voor om een autosafari te boeken. In dit geval ga je de wondere gebieden van de Beekse Bergen ontdekken gewoon met je eigen auto! Op deze manier kom je oog in oog te staan met giraffen, maar ook met zebra’s en dromedarissen. Bovendien kan je spannende momenten beleven wanneer de jachtluipaarden langs je voertuig voorbijsluipen. Door te kiezen voor een autosafari kan je zelf het tempo van je bezoek bepalen. Eén ding staat in ieder geval vast, je kinderen zullen dit ongetwijfeld een geweldige ervaring vinden… en jij stiekem ook!

Wandel, Boot en Bus Safari

Nog een andere mogelijkheid is kiezen voor een wandelsafari. Neem voral de kinderwagen of wandelschoenen mee want je kan een grote route lopen. Met oudere kinderen zal dit geen probleem zijn. Tijdens de wandelsafari loop je over uitgestrekte vlaktes terwijl je kennis maakt met een groot aantal wilde dieren in hun natuurlijke habitat. Je ontdekt hier niet alleen de geweldige schoonheid van de natuur, daarnaast kan je ook zomaar oog in oog komen te staan met leeuwen, olifanten, pinguïns en nog zoveel meer! Andere safari’s waar je nog voor kan kiezen zijn een bus safari en een indrukwekkende bootsafari. Deze laatste optie laat je op een compleet andere manier kennismaken met het unieke karakter van de Beekse Bergen.

Overnachten in de Beekse Bergen met kinderen

Je kan er voor kiezen om gewoon een leuke daguitstap naar de Beekse Bergen met kinderen te maken, maar daarnaast kan je er ook een langere vakantie doorbrengen. Ook dit laatste levert je ongetwijfeld een bijzondere en onvergetelijke ervaring op. In principe is het hierbij mogelijk om een keuze te maken uit tal van verschillende soorten accommodaties. Denk hierbij aan:

  1. Een kidslodge;
  2. Een kidsjungalow;
  3. Een boomhut;

In principe is het zo dat deze verblijfsmogelijkheden zijn terug te vinden in verschillende gebieden. We maken op dit vlak namelijk een onderscheid tussen de accommodaties in het Vakantiepark Beekse Bergen en de accommodaties die zijn terug te vinden in het Safari Resort. Ongeacht in welke van deze gebieden je gaat verblijven, je kan altijd rekenen op een bijzondere ervaring. Dit geldt uiteraard nog in het meest voor de kinderen. Je kan hier genieten van een rustgevende vakantie aan het water, maar je kan ook overnachten tussen de wilde dieren. Voor welke optie jij zal kiezen is natuurlijk voor een groot deel afhankelijk van hetgeen jij en je kind prefereert.

Speelland Beekse Bergen

Een bezoek aan Beekse Bergen met kids is niet compleet zonder ook even een uitstap te maken naar het nabijgelegen Speelland. Eigenlijk maakt ook dit Speelland Beekse Bergen integraal deel uit van het park. Let op: als parkbezoeker zal je een apart ticket hiervoor moeten kopen. Gasten die verblijven op het vakantiepark Beekse Bergen hebben gratis toegang dmv de attractiepas. Daar waar je in het Safaripark kennis kan maken met zomaar even 150 verschillende, bijzondere diersoorten biedt het Speelland heel wat fantastische speel- en waterpretmogelijkheden aan. Kinderen kunnen zich hier niet alleen vermaken op de verschillende trampolines, daarnaast treffen ze hier ook verschillende waterattracties aan zoals botsbootjes en kunnen ze een ritje maken in de zogenaamde kidcars.

Djambo Show of Roofvogelsafari

Tijdens een daguitstap of een langer verblijf hoef je, je in de Beekse Bergen werkelijk geen moment te vervelen. Het kan bijvoorbeeld ook een aanrader zijn om samen met je kinderen de Djambo Show te bekijken. Tijdens deze show kunnen de kleinsten zelfs mee dansen samen met de mascotte Djambo! Ook een aanrader is de geweldige Roofvogelsafari. Tijdens een dergelijke, unieke safari kan je kennismaken met de absolute heersers van de lucht. Bezoek je de Beekse Bergen met wat oudere kinderen? Dan zou je ook deel kunnen nemen aan één van de verschillende outdoor activiteiten. Heb je bijvoorbeeld altijd al eens in een 4X4 of op een quad willen rijden? Dan is dat perfect mogelijk in dit geweldig leuke vakantiepark!

Baby en Peuter voorzieningen

Ondanks het feit dat het Safaripark Beekse Bergen voor de meeste Nederlanders slechts op een geringe afstand van hun woning is gelegen lijkt het toch alsof je, je tijdens een vakantie hier ver weg van huis bevindt. Een vakantie boeken naar de Beekse Bergen met kinderen zorgt er tot slot voor dat je, je hier op de meest uiteenlopende manieren kan vermaken. In het bijzonder de combinatie van het Safaripark enerzijds en het Speelland anderzijds maakt dit een geweldig leuk gebied voor het hele gezin. Wil je graag naar het Safaripark Beekse Bergen met peuters of baby’s? Ook in dat geval zal je beslist een onvergetelijke tijd beleven! Verspreid op het park zijn voldoende toiletten met gelegenheid om je baby te verschonen. Doordat je de wandelsafari kan afwisselen met boot, auto of bus is er ook voldoende gelegenheid om uit te rusten voor de kinderen. Overnachten op het vakantiepark Beekse Bergen geeft natuurlijk de ultieme mogelijkheid om in meerdere bezoekjes het park te verkennen.