slagharen met kinderen

Het attractiepark Slagharen is terug te vinden in de gelijknamige plaats Slagharen. Wanneer je een bezoek met kinderen brengt aan dit fantastische attractiepark zal je kunnen vaststellen dat er hier niet alleen meer dan 30 verschillende attracties op je wachten, daarnaast kan je ook heel wat geweldig leuke shows bijwonen. Een bezoek brengen aan dit attractiepark is geschikt voor gezinnen met kinderen tot aan de leeftijd van 12 jaar. Voor verschillende attracties geldt dat ze behoorlijk spannend zijn, maar geen enkele is echt heftig. Voor kinderen kan het Slagharen attractiepark zomaar eens een fantastische eerste kennismaking vormen met attracties zoals achtbanen en vrije vallen. Wil jij ook graag Slagharen met kinderen bezoeken? Laat de voorpret dan nu alvast beginnen met de informatie hier op deze pagina!

Attracties in Slagharen voor peuters

Slagharen heeft duidelijk geprobeerd om er voor te zorgen dat gezinnen met kinderen van (bijna) alle leeftijden hier een geweldige tijd kunnen beleven. Ga je Slagharen met peuters bezoeken? Dan zal je kunnen vaststellen dat er ook voor de allerkleinsten heel wat fijne mogelijkheden verspreid over het park zijn terug te vinden. Denk op dit vlak in eerste instantie bijvoorbeeld maar eens aan het Phileas Fun House. Het gaat hierbij om een groot, overdekt speelland voor zowel peuters als kleuters. Hier is ook een indoor speelhal terug te vinden.

Een tweede optie waarover je beschikt voor een bezoek met de allerkleinsten is de zogenaamde ‘Gallopers’. Hier kan je kleintje lekker in ronddraaien op de mooie paardjes terwijl hij of zij zwaait naar de papa en mama. De pret is hiermee nog altijd niet voorbij, in tegendeel! Daarnaast is er namelijk ook nog Randy’s Playground. Hier tref je het speelterrein aan van de enige, echte mascotte van het park. De hartjes van de allerkleinsten gaan hier gegarandeerd sneller kloppen, niet in het minst wanneer ze plots oog in oog staan met hun held!

Attracties voor oudere kinderen

Het spreekt voor zich dat je niet alleen een bezoek moet brengen aan Slagharen met peuters. Ook gezinnen met (iets) oudere kinderen zullen hier gegarandeerd de tijd van hun leven beleven. Met andere attracties zoals bijvoorbeeld de Free Fall, de Enterprise en de Gold Rush achtbaan wordt de spanning naar een aanzienlijk hoger niveau getild. Mag het voor jou toch nog net wat rustiger? Ook dat is geen probleem. In dat geval zijn de Fogg’s Trouble, Magic Bikes en natuurlijk ook The Passepartout Explorer wellicht iets voor jou. In ieder geval, kinderen van alle leeftijden zullen zich hun bezoek aan Slagharen nog lang blijven herinneren!

Shows in Slagharen

Het aanbod met attracties zorgt er duidelijk voor dat kinderen van alle leeftijden zich hier ten volle zullen weten te vermaken. Dit is echter lang niet het enige waar je op kan rekenen wanneer je er voor kiest om Slagharen met kinderen te bezoeken. Naast de vele attracties kan je namelijk ook heel wat fijne shows bijwonen. Je moet er wel rekening mee houden dat enkele van deze shows niet het volledige jaar door bekeken kunnen worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor de spectaculaire zomerparade. Zoals de naam reeds laat vermoeden vindt deze parade uitsluitend tijdens de zomermaanden plaats. Ze is gevuld met clowns, oldtimers, steltenlopers en mascottes en begint elke dag van de zomervakantie om 16h00.

Verschillende shows in het Slagharen park keren continue terug en zijn dus eigenlijk altijd te bekijken. Het gaat hierbij onder meer om de show ‘Dream Horses’ en om de show ‘Dansen met Randy & Rosie’. Ook de Randy & Rosie Parade is er eentje waar je met de nodige regelmaat van kan genieten. Wees er tot slot ook zeker van dat je de seizoensshow gaat bekijken! Deze show is afhankelijk van het seizoen in kwestie, maar biedt mensen die ze bijwonen telkens opnieuw een geweldig fijne ervaring!

Waterpark Aqua Mexicana

In het jaar 2015 opende het attractie- en vakantiepark Slagharen de deuren van het Waterpark Aqua Mexicana. Wie een bezoek brengt aan Slagharen met kids kan hier een zomaar even 5.200 vierkante meter groot waterpark terugvinden. Je beleeft hier een spetterend avontuur in de verschillende waterattracties terwijl je een afdaling kan wagen in één van de vele spannende glijbanen die hier terug te vinden zijn. Ben jij wat avontuurlijk aangelegd? dan is het ook de moeite waard om even op avontuur te gaan in de waterspeeltuin!

Kindvriendelijke accommodaties

Uiteraard kan je er voor kiezen om niet zomaar voor één dag, maar wel voor meerdere dagen te komen genieten van alles wat Slagharen voor jou en je kinderen in petto heeft. Ook voor wat het aanbod aan accommodaties betreft kan er een keuze worden gemaakt uit een ruime waaier aan mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te verblijven in een ‘Raccoon Lodge’, maar kan je ook je vakantie doorbrengen in een heuse ‘Cowboy Cottage’! Mag het allemaal wat kleurrijker en wil je graag kunnen vertoeven in een leuke hangmat? Dan is de Hacienda accommodatie misschien wel iets voor jou. Deze laatste is dé absolute topfavoriet bij heel wat kinderen en dan ook zeker het ontdekken waard!