naar duinrell met kinderen

Doe eens een Duinrell-dag me kinderen! Er zijn ongelofelijk veel interessante redenen aan te halen waarom een dagje Duinrell voor jou het overwegen waard kan zijn. In eerste instantie bevat het Duinrell park zomaar even meer dan 40 verschillende attracties. Het gaat hierbij niet alleen om stoere attracties voor durfals, maar ook om attracties die als geweldig worden ervaren door de allerkleinsten. Daarnaast tref je in Duinrell natuurlijk ook het grootste waterpark van de Benelux aan. Voor de echte waterratten biedt ook deze omgeving natuurlijk ongelofelijk veel moois om te ontdekken. In ieder geval, ben jij ook nog op zoek naar een geweldig leuke locatie om te bezoeken samen met je kinderen? Dan zal op deze pagina duidelijk worden dat een bezoek brengen aan Duinrell voor jou heel wat moois in petto kan hebben!

Duinrell met baby’s en peuters

Duinrell is een attractiepark voor het hele gezin. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ook perfect een bezoek aan Duinrell met baby’s en peuters kan overwegen. Voor de kleinsten is het dan ook mogelijk om zich uit te leven op attracties zoals bijvoorbeeld:

  1. Rick’s Avonturen Burcht;
  2. Wonderland;
  3. De Speeltuin;
  4. Het Kids Waterpark Playa (verwarmd speelbad);

Naast de bovenstaande attracties is er ook nog de razend populaire Kwakus Kwebbel Show. Het betreft hier een show waarin je kennis zal maken met (hoe kan het ook anders) Kwakus Kwebbel. Hij is ongelofelijk blij dat hij aan het water woont, maar Mollie de Mol vindt dat heel wat minder fijn! Eén van de insecten heeft Mollie de Mol namelijk op zijn kop geprikt! Kan jij achterhalen wie het was? Deze show biedt gegarandeerd vertier en dat voor een mooie 20 minuten lang. Absoluut een aanrader wanneer je Duinrell met baby’s of peuters bezoekt!

Attracties voor oudere kinderen?

Duinrell is een vakantiepark die er wil zijn voor iedereen. Alle gezinsleden moeten hier de tijd van hun leven kunnen beleven en daar lijkt het park ook zeer in te zijn geslaagd. Wanneer je Duinrell met kinderen bezoekt vanaf de leeftijd van zeven tot bijvoorbeeld negen jaar kan je eveneens kennismaken met heel wat geweldige attracties. Het gaat daarbij dan onder meer om Schip Ahoi, maar ook om de achtbaan ‘Dragonfly’. Deze laatste heeft een lengte van 361 meter en bereikt op zijn hoogste punt een hoogte van zo’n slordige 15 meter! Wil je graag een leuke kik krijgen en ben je niet bang om daar een beetje nat van te worden? In dat geval is de Splash een ware aanrader!

Ook voor tieners en ouders zal je kunnen vaststellen dat het Duinrell attractiepark een ruime keuze aan verschillende attracties aanbiedt. Deze attracties zijn veelal wat wilder, maar stuk voor stuk bijzonder leuk. Misschien wel de meest spectaculaire attractie van het hele park is de zogenaamde ‘Mad Mill’. Bij deze attractie draai je rond en schommel je op grote hoogte heen en weer. Deze attractie is er vooral voor de echte waaghalzen… die absoluut geen hoogtevrees mogen hebben! Andere geweldige attracties om te ontdekken tijdens een bezoek aan Duinrell met kinderen zijn de Rodelbaan, de Falcon achtbaan, de Waterspin en de Wild Wings.

Waterplezier in het Tikibad

Duinrell staat niet alleen maar bekend omwille van hun prachtige aanbod met attracties. Je treft hier immers ook het grootste waterpark van de Benelux aan! Het zogenaamde Tikibad staat er reeds meer dan 35 jaar om bekend een geweldig veelzijdig aanbod met glijbaanplezier aan te bieden. De echte waaghalzen kunnen plezier beleven op de razendsnelle glijbanen.

Voor de kleinsten is er het super toffe kids waterpark Playa boordevol met fijne mogelijkheden. In totaal tref je verspreid over het Tikibad zomaar even 21 unieke glijbanen aan. Deze zorgen voor ruim anderhalve kilometer glijbaanplezier. Je kan er voor kiezen om naar beneden te glijden aan een indrukwekkende 60 kilometer per uur of je kan gewoon even lekker genieten in het golfslagbad. Bezoek je Duinrell met peuters? Dan is de zogenaamde ‘Playa voor Kids’ voor jullie het meest optimale onderdeel van het Tikibad! Hier beleven de kleinsten (tot 1,20 meter) waterpret! Je roetsjt hier niet alleen van vier glijbanen, daarnaast kunnen de kindjes onder een megawaterval stappen. Veilig glijden en spetteren voor de allerkleinsten? Dat is dus zonder probleem mogelijk in Playa voor Kids!

Tijdens de zomermaanden is het ook mogelijk om gebruik te maken van het Tikibad Buiten. Hier wachten nog eens vijf extra glijbanen op je net als een waterspeelhuis en een verwarmd buitenbad! Het mag dan ook duidelijk zijn, ook voor de echte waterratten heeft het Duinrell attractiepark eveneens ongelofelijk veel moois in petto!

Overnachten in Duinrell

Tot slot biedt Duinrell gezinnen de mogelijkheid om er niet zomaar voor één dag, maar wel voor een langere periode op bezoek te komen. Je kan hier dan ook een keuze maken uit tal van verschillende accommodaties om in te vertoeven. Zo kan je hier verblijven in één van de zogenaamde duinbungalows, maar kan je er ook een kampeerplaats boeken of in één van de verschillende lodgetenten verblijven. Het spreekt voor zich dat ook dit een geweldig idee is voor een langere vakantie met kinderen. In het bijzonder de lodge tenten (op palen geplaatste woningen) bieden een geweldige verblijfservaring voor zowel jong als oud. Kies je er voor om één van de accommodaties te boeken in het Duinrell vakantiepark? Dan kan je bovendien altijd rekenen op gratis toegang tot zowel het Duinrell attractiepark als het indoor Tikibad!