De Roompot vakantieparken staan er om bekend een geweldig leuke vakantie mogelijk te  maken tegen een zeer interessante prijs. Een vakantie bij Roompot met kinderen boeken zorgt er dan ook niet alleen voor dat je de tijd van je leven kan beleven, daarnaast hoeft een dergelijke vakantie geen aanslag te plegen op je financiële situatie, in tegendeel. De vakantieparken van Roompot beschikken in de praktijk over een zeer ruim aanbod aan faciliteiten en dat voor alle leeftijden. Ben jij dus met andere woorden nog op zoek naar een fijn vakantiepark waarin je een onvergetelijke tijd kan beleven samen met je kinderen? Dan kan het zeker de moeite waard zijn om een verblijf te boeken in een Roompot vakantiepark!

Roompot kinderbungalows

Het eerste wat je zal opvallen wanneer je op vakantie gaat bij Roompot met kids is de aanwezigheid van speciale kinderbungalows. Het is wat dit betreft wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de inrichting van deze kinderbungalows sterk afhankelijk kan zijn van het park in kwestie. Voor de kinderbungalows die zijn terug te vinden in Hof Domburg geldt bijvoorbeeld dat ze zijn ingericht in een Koos Konijn-stijl. Dit geldt niet voor de accommodaties voor gezinnen met kinderen die zich in andere parken bevinden. Wel is het zo dat deze bungalows altijd beschikken over interessante faciliteiten voor de kleinsten onder ons zoals bijvoorbeeld een ledikantje, een babybad en kinderstoel en een box. Enkele Roompot vakantieparken die kinderbungalows aanbieden zijn de volgende:

Uiteraard zijn er nog meerdere parken die ook kinderbungalows aanbieden, alleen zijn de bovenstaande wellicht voor velen de interessantste. Voor Hof Domburg, Vakantiepark Weerterbergen, Roompot Beach Resort en Kustpark Texel geldt in de praktijk dat ze allen beschikken over een subtropisch zwemparadijs. Wanneer je, je kinderen (mee) laat beslissen over de locatie voor jullie volgende vakantie zou één van deze locaties zomaar eens als één van de eersten uit de bus kunnen komen.

Bijzondere accommodaties

De Roompot vakantieparken staan er om bekend heel wat leuke en tevens ook bijzondere accommodaties te huisvesten. Dit betekent dat je niet alleen maar over de mogelijkheid beschikt om een kinderbungalow te huren, in tegendeel. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een zwerfhut of trekkershut. Of wat te denken van bijvoorbeeld een safaritent of een strandhuisje? Voor heel wat van de vakantieparken van Landal geldt dat ze beschikken over bijzondere huisjes die jouw vakantie en die van je kinderen alleen maar nog leuker zullen maken. Bekijk daarom altijd even goed de accommodaties in de verschillende parken en maak vervolgens (samen met je kinderen?) de keuze die jou het leukst lijkt!

Waterpret in een tropisch zwemparadijs!

Voor een aantal van de Roompot vakantieparken geldt dat ze zijn terug te vinden aan de zee of het strand. Dit zijn geweldige opties om te overwegen tijdens de warme(re) zomermaanden. Is het buiten wat slechter weer snak je bijgevolg naar tropische oorden? In dat geval kan het leuk zijn om te kiezen voor een verblijf bij één van de Roompot vakantieparken die beschikken over een subtropisch zwemparadijs. Deze bieden heel wat waterpret voor jong en oud. In deze indoor zwemparadijzen is ook altijd een speciaal peuter- of kleuterbad terug te vinden. Ook een vakantie naar Roompot met baby’s of kleuters boeken is dan ook zeker het overwegen waard. Enkele van de Roompot vakantieparken waarin je een indoor zwemparadijs terug kan vinden zijn met name:

 • Weerterbergen;
 • Roompot Beach Resort;
 • Water Village;
 • Buitenhof Domburg;
 • Kustpark Texel;
 • Hof Domburg;

Heel wat kinderen houden van een gezonde dosis waterpret en komen op dat vlak absoluut aan hun trekken in de bovenstaande parken. Niet alleen kan je hier waterpret beleven in heel wat verschillende zwembaden, daarnaast zijn er ook geweldig leuke glijbanen om van af te glijden. Bijzondere waterpret is hier in ieder geval altijd gegarandeerd en dat voor jong en oud!

Speelplezier in de prachtige indoorspeeltuinen van Roompot

Wanneer je op vakantie gaat naar Roompot met de kids spreekt het voor zich dat je er voor zal willen zorgen dat zij zich geen moment vervelen. Dat hoeft ook niet, want de vakantieparken van Roompot zijn een geweldige bestemming voor een vakantie met het hele gezin. Voor verschillende van de vakantieparken geldt bijvoorbeeld dat ze zijn uitgerust met een indoorspeeltuin. Welke mogelijkheden hierin terug te vinden zijn is afhankelijk van het vakantiepark in kwestie, maar een ongelofelijke dosis speelplezier is altijd gegarandeerd.

Dit is echter niet alles. Voor nagenoeg alle parken geldt dat je als gezin ook nog eens gratis deel kan nemen aan tal van verschillende mogelijkheden op vlak van sport en animatie. Veel van deze activiteiten kan je als gezin samen met je kind beleven of je kan er je kleine vriend of vriendin alleen voor inschrijven. Op deze manier hebben jullie als ouders ook wat extra quality time voor elkaar! Enkele van de Roompot vakantieparken met de beste sport- en speelfaciliteiten voor kinderen zijn:

 • Résidence Klein Vink;
 • Bospark de Schaapskooi;
 • Vakantiepark Hunzedal;
 • Ferienresort Bad Bentheim;
 • Buitenhof Domburg;
 • Water Village;
 • Roompot Beach Resort;

Eén ding is op deze pagina in ieder geval wel duidelijk geworden, ga je een vakantie bij Roompot met kinderen boeken? Dan zullen jullie ongetwijfeld een leuke vakantie beleven boordevol met onvergetelijke momenten!