Het park Roompot Beach Resort ligt in Kamperland in Zeeland. Dit luxe vijf-sterren vakantiepark is een ideale bestemming met kinderen in Zeeland. Roompot Beach Resort ligt ongeveer kilometer ten noorden van Middelburg. Deze ligging maakt het vakantiepark tot de ideale bestemming voor mensen die de regio willen ontdekken. Je bent binnen een kwartiertje in Middelburg, Goes en Vlissingen wat elk prachtige steden zijn. Daarnaast kan je bij Roompot Beach Resort enorm genieten van het strand. 

Roompot Beach Resort met kinderen

Kinderen vinden het geweldig op Roompot Beach Resort. In de zomer zullen kinderen genieten van alle speelmogelijkheden op en om het water. Je kan een surfplank huren en ermee het water op gaan. Er wordt geknutseld in de Koos Kids Club. Kinderen kunnen lekker gamen in de ChillZone. Dit is echt iets voor tieners! Verder kunnen de kinderen lekker zwemmen in het buitenbad en de energie kwijtraken op het basketbalveld of de squashbaan. Op het terrein zelf kan je zwemmen, tennis spelen, bowlen, midgetgolfen en genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant of de pizzeria. Vergeet echter niet het resort te verlaten, ook al is het er nog zo heerlijk, want er wacht op een prachtige streek op je.

Roompot Beach resort is ideaal voor de hele familie in alle seizoenen. De provincie Zeeland heeft namelijk een veelzijdig aanbod om zelfs de meest veeleisende toerist een boeiende vakantie te bieden. Je kan hierbij denken aan het bezoeken van Neeltje Jans, Het Arsenaal in Vlissingen of winkelen in Middelburg. De steden Middelburg en Vlissingen zijn per fiets goed bereikbaar. De oudere kinderen kunnen deze afstanden ook makkelijk overbruggen. Daarnaast kan je genieten van de vele wandelroutes die de provincie Zeeland rijk is. Zeeland is een bourgondische provincie en je vind hier dan ook e tal van leuke winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

Accommodaties Roompot Beach

Roompot Beach Resort is zoals gezegd een luxe vakantiepark dat zeer geschikt is voor families met kinderen. Het park heeft veel voorzieningen zoals een restaurant, een jachthaven, een Beachclub en de Koos Kids Club. Je kan bij Roompot Beach Resort bungalows, stacaravans en vakantiehuisjes huren waarin alles voor jou voorzien is. Maar naast de “standaard” verblijven heeft Roompot Beach Resort ook bijzondere overnachtingen zoals in een Wigwam. Erg populair zijn ook de Beach Houses. Dit zijn huisjes op het strand waar je comfortabel kan verblijven op een unieke locatie. Bekijk de website van Roompot voor alle mogelijkheden.