Je bekijkt nu Slagharen Black Friday Aanbieding

Black Friday staat voor de deur in valt in 2021 op 26 november. Om dit te vieren heeft Slagharen een leuke Black Friday aanbieding bedacht. De resterende maand november kan je een Slagharen abonnement kopen met fikse korting. Al vanaf 39,90 euro heb je een jaar lang toegang tot attractiepark Slagharen! Deze actie is geldig t/m 28 november 2021.

Slagharen abonnement met korting

De Black Friday aanbieding van Slagharen heeft betrekking op twee abonnementen: het zilveren abonnement en het gouden abonnement. Abonnement zilver kost normaal 48,90 en is nu slechts 39,90 euro. Het abonnement goud kost normaal 76,90 en is nu 59,90 euro. Deze super aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is ook niet van toepassing op reeds aangekochte abonnementen.

Verschil Zilver en Goud Abonnement

De belangrijkste verschillen tussen het zilveren en het gouden abonnement van Slagharen is dat je met een goud abonnement gratis opa en oma mee kan nemen. Daarnaast heb je met een goud abonnement ook toegang tot Movie Park Germany (5x), Bobbejaanland en Belantis. In de afbeelding hieronder zie je alle verschillen tussen de twee abonnementsvormen.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊

Geef een reactie