Je bekijkt nu Slagharen Black Friday Aanbieding

Black Friday staat voor de deur in valt in 2021 op 26 november. Om dit te vieren heeft Slagharen een leuke Black Friday aanbieding bedacht. De resterende maand november kan je een Slagharen abonnement kopen met fikse korting. Al vanaf 39,90 euro heb je een jaar lang toegang tot attractiepark Slagharen! Deze actie is geldig t/m 28 november 2021.

Slagharen abonnement met korting

De Black Friday aanbieding van Slagharen heeft betrekking op twee abonnementen: het zilveren abonnement en het gouden abonnement. Abonnement zilver kost normaal 48,90 en is nu slechts 39,90 euro. Het abonnement goud kost normaal 76,90 en is nu 59,90 euro. Deze super aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is ook niet van toepassing op reeds aangekochte abonnementen.

Verschil Zilver en Goud Abonnement

De belangrijkste verschillen tussen het zilveren en het gouden abonnement van Slagharen is dat je met een goud abonnement gratis opa en oma mee kan nemen. Daarnaast heb je met een goud abonnement ook toegang tot Movie Park Germany (5x), Bobbejaanland en Belantis. In de afbeelding hieronder zie je alle verschillen tussen de twee abonnementsvormen.

Geef een antwoord