Je bekijkt nu Roompot De Heihorsten
 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Roompot
 • Leestijd:9 minuten gelezen

Ben jij op zoek naar een vakantie met kinderen naar Roompot De Heihorsten? Roompot heeft diverse mooie aanbiedingen naar het kindvriendelijke park De Heihorsten in Someren. Heerlijk vakantiegevoel met een snufje traditie Of je nu houdt van natuur of cultuur, van traditioneel of modern, op Bungalowpark De Heihorsten komt het allemaal bij elkaar! De comfortabele vakantiewoningen mogen dan een historische bouwstijl hebben, jouw eigen rietgedekte hoeve is wél voorzien van alle gemakken van nu. Kies je vandaag voor een dagje luieren? Genieten van wat jouw vakantiewoning met grote tuin te bieden heeft. Het beste van stad en land Je vakantiewoning ligt midden in de prachtige natuur. ’s Ochtends ontbijten op het terras met verse broodjes van de parkwinkel en bedenken welk avontuur er die dag op je ligt te wachten. Ga je wandelen in de aangrenzende natuurgebieden van de Strabrechtse of Somerense Heide? Of kies een mooie route uit en ontdek de omgeving van het park per fiets. Het avontuur begint al direct buiten het park waar je paard kunt rijden bij de naastgelegen manege. En wat dacht je van een balletje slaan op de golfbaan om de hoek? In het nabijgelegen

De Roompot parken zoals De Heihorsten zijn zeer geschikt voor vakantie met kinderen. Sommige parken hebben speciale kinderbungalows, babybungalows, speeltuinen of een zwembad met kinderbad. Bekijk de faciliteiten van De Heihorsten en meer aanbiedingen en accommodaties op de website van Roompot. Ieder jaar zijn er dertien miljoen overnachtingen op een Roompot vakantiepark. In totaal zijn er 17.000 accommodaties verspreid over 185 vakantieparken. De meeste parken zijn in Nederland, maar er zijn ook Roompot parken in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Bungalow Specials De Heihorsten

In het gezellige Noord-Brabant, omringd door natuur vindt u Roompot bungalowpark De Heihorsten. Of u nu houdt van natuur, cultuur, traditioneel of modern op bungalowpark De Heihorsten komt dit allemaal bij elkaar. De Heihorsten is ook boekbaar via Bungalowspecials.nl. Op deze site heeft dit park een gemiddelde beoordeling van 0.0 op basis van 0 reviews.
Roompot De Heihorsten, Someren (Noord-Brabant)

Bosrandweg 6
5712GX   Someren
Nederland

Roompot De Heihorsten ligt in Someren
en beschikt over 1 accommodaties.

Roompot De Heihorsten wordt beoordeeld met een: 0.0
en heeft een vanaf prijs van: € 288.50
Kenmerken:

 • Rust en ruimte
 • Bosrijke omgeving
 • Fietsen
 • Wandelen
 • Natuurgebied

Roompot De Heihorsten beschikt over de volgende faciliteiten:

 • Binnenzwembad
 • Receptie
 • Wifi
 • Nederlands
 • Engels

Check-in / Check-out:
Check-in vanaf: 15.00 uur
Check-out voor: 10.00 uur

Alle Accommodaties De Heihorsten

4 persoons Villa Villa 4

Villa 4 Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande, gelijkvloerse villa is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken heeft onder ander een vaatwasser, een combimagnetron, een koffiecupapparaat en een waterkoker. Er zijn 2 slaapkamer met elk 2 eenpersoonsbedden. Er is 1 badkamer met een inloopdouche en een toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

6 persoons Villa Villa 6C

Villa 6C Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie en serre. De keuken is volledig ingericht met onder andere een koffiecupapparaat, een waterkoker, een combimagnetron en een vaatwasser. Er zijn 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. In een van de slaapkamers is een badkamer ensuite met een inloopdouche. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Er is ook een apart toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

8 persoons Villa Villa 8A

Villa 8A Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie en een serre. De keuken heeft onder andere een combimagnetron, een vaatwasser, een waterkoker en een koffiecupapparaat. Beneden zijn er 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. In een van de slaapkamers is een badkamer ensuite met een inloopdouche. De slaapzolder is geschikt voor 2 personen. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Er is ook een apart toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

6 persoons Villa Villa 6A

Villa 6A Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. In de ruime woonkamer is een zithoek met televisie. De compleet uitgeruste keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiecupapparaat. Beneden zijn 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De villa heeft boven een slaapzolder voor 2 personen. Er is 1 badkamer met een inloopdouche en een toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

8 persoons Villa Villa 8B

Villa 8B Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken heeft onder andere een combimagnetron, een vaatwasser, een waterkoker en een koffiecupapparaat. Beneden zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven zijn er ook 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er zijn 2 badkamers, 1 boven en 1 beneden, met een inloopdouche en toilet. Er zijn 2 aparte toiletten, 1 boven en 1 beneden. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

8 persoons Villa Wellnessvilla 8

Wellnessvilla 8 Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa geschikt is voor 8 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken heeft onder ander een vaatwasser, een combimagnetron, een koffiecupapparaat en een waterkoker. Er zijn in totaal 4 slaapkamers. 2 slaapkamers zijn beneden en hebben met elk 2 eenpersoonsbedden. Een van deze 2 slaapkamers heeft een badkamer en suite met een inloopdouche. Boven zijn er ook 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er zijn 3 badkamers, 1 badkamer beneden met bad en toilet, 1 badkamer boven met inloopdouche en 1 badkamer aansluitend aan de slaapkamer met inloopdouche. Er zijn 2 aparte toiletten, 1 boven en 1 beneden. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair. Extra fijn: de villa heeft een sauna en stoomdouche.

6 persoons Villa Villa 6B

Villa 6B Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. In de woonkamer is een zithoek met televisie. De keuken heeft een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiecupapparaat. De villa heeft 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. 1 slaapkamer heeft een badkamer ensuite met inloopdouche. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Ook is er 1 apart toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

6 persoons Villa Wellnessvilla 6A

Wellnessvilla 6A Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken is volledig ingericht met een koffiecupapparaat, een waterkoker, een combimagnetron en een vaatwasser. Beneden zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven is een slaapzolder voor 2 personen. Er is 1 badkamer met een inloopdouche en een toilet. Er is ook een apart toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair. Extra fijn: de villa heeft een sauna en een stoomdouche.

8 persoons Villa Villa 6+2

Villa 6+2 Someren Noord-Brabant
Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie. De keuken is volledig ingericht met een koffiecupapparaat, een waterkoker, een combimagnetron en een vaatwasser. Beneden zijn er 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. 1 van de slaapkamers beschikt over een badkamer ensuite met een inloopdouche. Boven is 1 slaapzolder voor 2 personen. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche en toilet. Er is ook een apart toilet. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair.

Ligging Roompot De Heihorsten

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊