Je bekijkt nu Roompot Buitenplaats In Den Olden Bongerd
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Roompot
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Ben jij op zoek naar een vakantie met kinderen naar Roompot Buitenplaats In Den Olden Bongerd? Roompot heeft diverse mooie aanbiedingen naar het kindvriendelijke park Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Winterswijk. Dit rustig gelegen en ruim opgezette park ligt in het oosten van Gelderland, nabij de Duitse grens. De langste fietsroutes van Nederland voeren u hier door het afwisselende landschap van bossen, vennen en heuvels. In het park staan de comfortabele 4-6 persoons bungalows en woonboerderijen, allen vrij gelegen in de natuur. Op korte afstand van het park liggen diverse recreatiegebieden met zandstranden en recreatieplassen. Door de kleinschalige opzet van het park zullen met name rust-, wandel- en fietsliefhebbers zich op Buitenplaats In Den Olden Bongerd thuis voelen.

De Roompot parken zoals Buitenplaats In Den Olden Bongerd zijn zeer geschikt voor vakantie met kinderen. Sommige parken hebben speciale kinderbungalows, babybungalows, speeltuinen of een zwembad met kinderbad. Bekijk de faciliteiten van Buitenplaats In Den Olden Bongerd en meer aanbiedingen en accommodaties op de website van Roompot. Ieder jaar zijn er dertien miljoen overnachtingen op een Roompot vakantiepark. In totaal zijn er 17.000 accommodaties verspreid over 185 vakantieparken. De meeste parken zijn in Nederland, maar er zijn ook Roompot parken in België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Alle Accommodaties Buitenplaats In Den Olden Bongerd

6 persoons Bungalow Narvik

Narvik Winterswijk Gelderland
Begane grond: woonkamer met een open keuken met magnetron en een zit- en eethoek. Gedeeltelijk overdekte terras. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Eén van de slaapkamers heeft een balkon. Kasten op de overloop. Alle bungalows en woonboerderijen zijn voorzien van flatscreen tv, magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning. Huisdieren zijn op het park en in de woningen niet toegestaan. U maakt gratis gebruik van wifi. Wij hebben op ons park bij de 6 persoons bungalow een keuzemogelijkheid dat u kunt boeken voor 2 slaapkamers ( i.p.v. 3) dus totaal een verblijfsmogelijkheid voor 4 personen. Deze 2 slaapkamers bevinden zich op de 1e etage. De slaapkamer beneden vervalt omdat deze ruimte bij het woonoppervlak beneden is bijgetrokken. Wanneer u geen problemen heeft met traplopen zijn dit zeker bungalows die wij u kunnen

4 persoons Bungalow Bongerd

Bongerd Winterswijk Gelderland
Begane grond: ruime woonkamer met een open keuken met magnetron en een zit- en eethoek, uitkomend op het terras. Apart toilet. Berging voor twee fietsen. Enkele woonboerderijen beschikken over twee terrassen. Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Alle bungalows zijn voorzien van flatscreen tv met ruim 60 televisiezenders, magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de woning. Huisdieren zijn op het park en in de woningen niet toegestaan. U maakt gratis gebruik van wifi. De inrichting/indeling van de woonboerderijen kan onderling verschillen.

Ligging Roompot Buitenplaats In Den Olden Bongerd

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊