Je bekijkt nu Landal Wirfttal
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Wirfttal met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Wirfttal (WTL) is een vakantiepark gelegen in Stadtkyll. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Eifel (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Wirfttal.

Landal Wirfttal heeft als parkID WTL. Landal Wirfttal, een bosrijk natuurpark met de heuvels van de Vulkaaneifel als decor. Wandelaars, mountainbikers en natuurliefhebbers kunnen hier genieten van een ongerepte en paradijselijke natuur. Landal Wirfttal heeft o.a. een whirlpool, parkreceptie en wifi tegen betaling. Daarnaast is er gratis wifi bij de parkreceptie, milieustraat, gratis wifi en COVID reis informatie.

Accommodaties Landal Wirfttal

Op vakantiepark Landal Wirfttal zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
18-persoons reuniebungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons woodlodge
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
5-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Stadtkyll

Dit vakantiepark in Stadtkyll is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Eifel Duitsland zeer geslaagd: diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, te huur op het park en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er wasserette, diverse autoroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, Uit & Thuis arrangement en Gourmetarrangement. Verder is er ook Beleef de Vulkaaneifel, Fietsarrangement en Uit-eten arrangement.