Je bekijkt nu Landal Winterberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Winterberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Winterberg (WRG) is een vakantiepark gelegen in Winterberg. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Sauerland (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Winterberg.

Landal Winterberg heeft als parkID WRG. Liefhebbers van een uitdaging zijn op Landal Winterberg aan het goede adres. Een vakantie op Landal Winterberg is actief, verrassend en een speelparadijs voor kids. Golven, zwemmen, karten, mountainbiken, elke dag is een nieuw avontuur! Landal Winterberg heeft o.a. een Golfarrangement Winterberg, voetbalveld en golfbaan. Daarnaast is er nordic walking, tafeltennistafel (buiten), Wandelen in Sauerland en spellenverhuur.

Accommodaties Landal Winterberg

Op vakantiepark Landal Winterberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons chalet
12-persoons chalet
16-persoons chalet
4-persoons chalet
4-persoons chalet
6-persoons chalet
6-persoons chalet
8-persoons chalet
8-persoons chalet

Vakantiepark Winterberg

Dit vakantiepark in Winterberg is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Sauerland Duitsland zeer geslaagd: Do-it-yourself-activiteiten, waterski├źn en mountainbikeverhuur. Daarnaast is er Pitch & Putt golfbaan, kampvuurplaats, Gourmetarrangement en Boodschappenpakket klein. Verder is er ook Avontuurlijk Kappe, Halfpensionarrangement en Ontbijtarrangement.