Je bekijkt nu Landal Waterresort Blocksyl
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterresort Blocksyl met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterresort Blocksyl (BKL) is een vakantiepark gelegen in Blokzijl. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterresort Blocksyl.

Landal Waterresort Blocksyl heeft als parkID BKL. In ‘de Kop van Overijssel’, tussen Emmeloord en Steenwijk, vind je Landal Waterresort Blocksyl. Op de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden geniet je hier vanuit je luxe accommodatie aan het water van de prachtige ligging en het bijbehorende uitzicht. Zo heb je altijd een privéterras waarvandaan je met een drankje of een hapje heerlijk kunt genieten van het uitzicht over het water. Landal Waterresort Blocksyl heeft o.a. een broodjesservice, Blokzijl met diverse cafeetjes en restaurants (op 10 minuten lopen) en supermarkt. Daarnaast is er Bootverhuur, Fietsverhuur, In de Kop van Overijssel, via open vaarwater verbonden met Nationaal Park Weerribben-Wieden, parkreceptie en gratis wifi.

Accommodaties Landal Waterresort Blocksyl

Op vakantiepark Landal Waterresort Blocksyl zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons wellnesswoning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons wellnesswoning
6-persoons woning

Vakantiepark Blokzijl

Dit vakantiepark in Blokzijl is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: afhaal- en snackshop, Luxe, energiezuinige woningen aan het water, voor 1 tot 6 pers. en laadstation voor elektrische auto’s. Daarnaast is er aankomst en vertrek, speeltuin, bootverhuur en Openbaar buitenzwembad (op 10 minuten lopen). Verder is er ook fietsverhuur, en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊