Je bekijkt nu Landal Waterpark Terherne
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterpark Terherne met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterpark Terherne (TNE) is een vakantiepark gelegen in Terherne. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterpark Terherne.

Landal Waterpark Terherne heeft als parkID TNE. Landal Waterpark Terherne omringt zich door water. Na een dag varen op de Friese meren leg je jouw boot aan bij de accommodatie en kom je tot rust op het eigen terras. Volop plezier voor jong en oud! Landal Waterpark Terherne heeft o.a. een trailerhelling, Aan de Terhernster Poelen en aanlegsteiger. Daarnaast is er bootverhuur op het park, Vrijstaande waterwoningen t/m 10 pers., diverse horecavoorzieningen in de omgeving en Restaurants in de buurt.

Accommodaties Landal Waterpark Terherne

Op vakantiepark Landal Waterpark Terherne zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-6-persoons waterwoning
4-6-persoons waterwoning – Buitenvaart
6-8-persoons waterwoning – Buitenvaart
6-persoons waterwoning – Opvaart
6-persoons waterwoning – Opvaart
8-10-persoons waterwoning – Buitenvaart
8-persoons waterwoning – Opvaart
8-persoons waterwoning – Buitenvaart
8-persoons waterwoning

Vakantiepark Terherne

Dit vakantiepark in Terherne is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: gelegen aan de Terhernster Poelen, 31 vrijstaande waterwoningen en Comfortpakket. Daarnaast is er speel-/sportveld(en), vismogelijkheden, zeilbotenverhuur en zeilen. Verder is er ook kanoën, stand up paddling en bootverhuur (van april t/m oktober).