Je bekijkt nu Landal Waterpark Sneekermeer
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterpark Sneekermeer met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterpark Sneekermeer (SMR) is een vakantiepark gelegen in Terherne. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterpark Sneekermeer.

Landal Waterpark Sneekermeer heeft als parkID SMR. Geniet op het terras aan het water of gooi je hengel uit vanaf je eigen aanlegsteiger, het kan allebei op Landal Waterpark Sneekermeer. Vaar de Friese meren op of verken historische steden om het park heen. Landal Waterpark Sneekermeer heeft o.a. een Gourmetarrangement, fietsverhuur en Comfortpakket. Daarnaast is er trailerhelling, recreatiestrand, 68 vrijstaande waterwoningen en Aan het Sneekermeer.

Accommodaties Landal Waterpark Sneekermeer

Op vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons chalet
4-6-persoons woning
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning
8-persoons woning

Vakantiepark Terherne

Dit vakantiepark in Terherne is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: bootverhuur, vismogelijkheden en Vrijstaande woningen t/m 8 pers.. Daarnaast is er Bootverhuur op het park, gelegen aan het Sneekermeer, parkreceptie en cadeaushop. Verder is er ook diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek en gratis wifi.