Je bekijkt nu Landal Waterpark De Alde Feanen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterpark De Alde Feanen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterpark De Alde Feanen (ANN) is een vakantiepark gelegen in De Veenhoop. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterpark De Alde Feanen.

Landal Waterpark De Alde Feanen, met parkID ANN, heet je van harte welkom. Hier geniet je van een heerlijke vakantie aan het Friese water, waar je gemakkelijk de open Friese wateren kunt verkennen. De luxe watervilla’s op Landal Waterpark De Alde Feanen zijn gebouwd op ruime kavels en bieden een oase van rust en privacy. De meeste accommodaties beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger, zodat je jouw eigen boot kunt aanmeren of een sloep kunt huren voor ontspannen tochtjes.

Het park beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een aanlegsteiger voor bootliefhebbers, faciliteiten voor aankomst en vertrek, en handige fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Bij de parkreceptie kun je terecht voor alle vragen en informatie, en je kunt gebruikmaken van gratis wifi. De luxe watervilla’s zijn geschikt voor groepen van 1 tot 10 personen en bieden alle comfort die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Daarnaast zijn er nog meer faciliteiten zoals bootverhuur en fietsverhuur om jouw vakantie compleet te maken.

Ontdek de schoonheid van het Friese waterlandschap en beleef een onvergetelijke vakantie bij Landal Waterpark De Alde Feanen. Geniet van het varen, de natuur en de luxe van de watervilla’s met eigen aanlegsteiger voor een ultieme vakantie-ervaring.

Accommodaties Landal Waterpark De Alde Feanen

Op vakantiepark Landal Waterpark De Alde Feanen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons waterwoning
6-8-persoons waterwoning
6-persoons waterwoning

Vakantiepark De Veenhoop

Dit vakantiepark in De Veenhoop is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: bootverhuur, wasserette en Gelegen aan de Friese wateren, in Nationaal Park De Alde Feanen. Daarnaast is er broodjesservice, Foodtrucks, It Polderhus en boodschappenservice. Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊