Je bekijkt nu Landal Waterpark De Alde Feanen
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterpark De Alde Feanen met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterpark De Alde Feanen (ANN) is een vakantiepark gelegen in De Veenhoop. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterpark De Alde Feanen.

Landal Waterpark De Alde Feanen heeft als parkID ANN. Welkom op Landal Waterpark De Alde Feanen. Je geniet hier van een vakantie aan het Friese water. Je vaart zo de open Friese wateren op. Op Landal Waterpark De Alde Feanen verblijf je in een van de luxe watervilla’s. Deze zijn gebouwd op ruime kavels en bieden je volop rust en privacy. De meeste accommodaties hebben zelfs een eigen aanlegsteiger. Leg je eigen boot aan bij je accommodatie of huur een sloep. Landal Waterpark De Alde Feanen heeft o.a. een aanlegsteiger, Aankomst en vertrek en fietsverhuur. Daarnaast is er Parkreceptie, gratis wifi, Luxe watervilla’s met eigen aanlegsteiger, voor 1 tot 10 personen en Receptie, Bootverhuur, Fietsverhuur.

Accommodaties Landal Waterpark De Alde Feanen

Op vakantiepark Landal Waterpark De Alde Feanen zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons waterwoning
6-8-persoons waterwoning
6-persoons waterwoning

Vakantiepark De Veenhoop

Dit vakantiepark in De Veenhoop is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: bootverhuur, wasserette en Gelegen aan de Friese wateren, in Nationaal Park De Alde Feanen. Daarnaast is er broodjesservice, Foodtrucks, It Polderhus en boodschappenservice. Verder is er ook , en .