Je bekijkt nu Landal Waterparc Veluwemeer
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Waterparc Veluwemeer met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Waterparc Veluwemeer (VMR) is een vakantiepark gelegen in Biddinghuizen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Flevoland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Waterparc Veluwemeer.

Landal Waterparc Veluwemeer heeft als parkID VMR. Beleef aan het Veluwemeer eindeloos veel waterplezier. De accommodaties liggen direct aan of vlakbij het water. Huur een bootje, relax op het strand of neem een duik in het zwembad. Landal Waterparc Veluwemeer heeft o.a. een indoorspeelplaats, Fun & Entertainment-programma en surfschool. Daarnaast is er Educatief Speelbos, Bollo, airtrampoline en kinderclub.

Accommodaties Landal Waterparc Veluwemeer

Op vakantiepark Landal Waterparc Veluwemeer zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons appartement
10-persoons villa
10-persoons villa
10-persoons villa
12-persoons villa
16-persoons villa
22-persoons villa
2-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons bungalow – Kiekendief
4-persoons appartement
4-persoons bungalow

Vakantiepark Biddinghuizen

Dit vakantiepark in Biddinghuizen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Flevoland Nederland zeer geslaagd: zeilschool, speel(tuinen) en Bollo huis. Daarnaast is er speelkasteel, minigolfbaan, fietsverhuur en natuurbelevingspad. Verder is er ook waterskiën, bootverhuur en trailerhelling.