Je bekijkt nu Landal Warsberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Warsberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Warsberg (WBG) is een vakantiepark gelegen in Saarburg. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Saar/Hunsrück (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Warsberg.

Landal Warsberg heeft als parkID WBG. De camping van Landal Warsberg ligt op de berg, genieten midden in het groen. Vanuit jouw caravan of tent heb je een fenomenaal uitzicht over het dal. Voor extra gemak kies je voor een stacaravan. Trek de natuur in of ontdek de leuke stadjes om het park heen. Landal Warsberg heeft o.a. een Do-it-yourself-activiteiten, tafeltennistafel (buiten) en rodelbaan. Daarnaast is er excursies, jeu-de-boulesbaan, Sports Arena en Fun & Entertainment-programma.

Accommodaties Landal Warsberg

Op vakantiepark Landal Warsberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons woodlodge
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons stacaravan
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons stacaravan
6-persoons safaritent
Comfort campingplaats

Vakantiepark Saarburg

Dit vakantiepark in Saarburg is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Saar/Hunsrück Duitsland zeer geslaagd: amusementshal, beachvolleybalveld en Adventure Golf. Daarnaast is er voetbalparcours, minivoetbal, speel-/sportveld(en) en hindernisbaan. Verder is er ook tokkelbaan, Sports Arena – WBG en fietsverhuur.