Je bekijkt nu Landal Warsberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Warsberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Warsberg (WBG) is een vakantiepark gelegen in Saarburg. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Saar-Hunsruck (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Warsberg.

Landal Warsberg heeft als parkID WBG. Hooggelegen tussen de wijnvelden en nabij rivier de Saar wordt vakantie gevierd op Landal Warsberg. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de accommodatie. Met de stoeltjeslift daal je af naar gezellig Saarburg. Landal Warsberg heeft o.a. een Do-it-yourself-activiteiten, Bollo Club en amusementshal. Daarnaast is er Adventure Golf, airtrampoline, dierenweide en Bollo.

Accommodaties Landal Warsberg

Op vakantiepark Landal Warsberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons woodlodge
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons stacaravan
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons stacaravan
6-persoons safaritent
Comfort campingplaats

Vakantiepark Saarburg

Dit vakantiepark in Saarburg is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Saar-Hunsruck Duitsland zeer geslaagd: Bollo huis, Fun & Entertainment-programma en kinderfeestjes. Daarnaast is er waterspeelplaats, speeltuin(en), Divers aanbod accommodaties t/m 6 pers. en safaritenten en Aan de Saar. Verder is er ook Zwembad, Rodelbaan, Restaurant, Boodschappenpakket klein en Gourmetarrangement.