Je bekijkt nu Landal Vitamaris
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Vitamaris met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Vitamaris (VRS) is een vakantiepark gelegen in Schiermonnikoog. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Vitamaris.

Landal Vitamaris heeft als parkID VRS. Middenin Nationaal Park Schiermonnikoog en op 10 minuten lopen van het strand. Vanuit het appartement op Landal Vitamaris heb je uitzicht op de mooie natuur. Wat wil je nog meer? Landal Vitamaris heeft o.a. een Op 1 km van het strand, 62 moderne appartementen en Appartementen t/m 8 pers.. Daarnaast is er Zwembad, Fietsverhuur, ontbijtservice, Gratis wifi en Boodschappenpakket groot.

Accommodaties Landal Vitamaris

Op vakantiepark Landal Vitamaris zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons appartement
6-8-persoons appartement
6-persoons appartement

Vakantiepark Schiermonnikoog

Dit vakantiepark in Schiermonnikoog is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: overdekt zwembad met peuterbad, Boodschappenpakket klein en broodjesservice. Daarnaast is er diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, parkreceptie, lounge en busretour van haven naar complex. Verder is er ook diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek en wasserette.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊