Je bekijkt nu Landal Villapark Vogelmient
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Villapark Vogelmient met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Villapark Vogelmient (VMT) is een vakantiepark gelegen in De Koog. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Villapark Vogelmient.

Landal Villapark Vogelmient heeft als parkID VMT. De schoonheid van Texel ontdekken en na een dag in de buitenlucht bijkomen in jouw villa? Dat kan op dit knusse en kleinschalige park aan de rand van bos en duinen, op slechts 500 meter van het strand. Landal Villapark Vogelmient heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Online ParkShop en minishop. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, Texel in Cultuur, 60 vrijstaande villa’s en op loopafstand van badplaats De Koog.

Accommodaties Landal Villapark Vogelmient

Op vakantiepark Landal Villapark Vogelmient zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons villa
4-persoons villa
6-persoons villa
6-persoons villa
8-persoons villa

Vakantiepark De Koog

Dit vakantiepark in De Koog is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: broodjesservice, Fietsarrangement en Comfortpakket. Daarnaast is er Vrijstaande villa’s t/m 8 pers., Op 500 meter van het strand, speeltuin(en) en fietsverhuur. Verder is er ook speel-/sportveld(en), gratis wifi bij de parkreceptie en gratis wifi.