Je bekijkt nu Landal Village les Gottales
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Village les Gottales met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Village les Gottales (VLS) is een vakantiepark gelegen in Trois-Ponts. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Ardennen (BE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Village les Gottales.

Landal Village les Gottales heeft als parkID VLS. Vier vakantie op Landal Village les Gottales, gelegen op de top van de St. Jacques. Geniet van het fantastische uitzicht, het groen om het park heen en jouw pittoreske torenwoning of vakwerkhuis. Landal Village les Gottales heeft o.a. een tafeltennistafel (buiten), volleybalveld en Gottales eropuit arrangement. Daarnaast is er tennisbaan, speeltuin(en), minishop en parkreceptie.

Accommodaties Landal Village les Gottales

Op vakantiepark Landal Village les Gottales zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow
2-persoons toren
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons toren
6-persoons bungalow
6-persoons toren

Vakantiepark Trois-Ponts

Dit vakantiepark in Trois-Ponts is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Ardennen België zeer geslaagd: voetbalveld, jeu-de-boulesbaan en te huur op het park. Daarnaast is er laadstation voor elektrische auto’s, Green Key gecertificeerd (Goud), gratis wifi en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Verder is er ook Divers aanbod accommodaties t/m 6 pers., op de top van de St. Jacques (450 meter) en In de Ardennen.