Je bekijkt nu Landal Village l’Eau d’Heure
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Village l’Eau d’Heure met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Village l’Eau d’Heure (LRE) is een vakantiepark gelegen in Froidchapelle. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wallonië (BE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Village l’Eau d’Heure.

Landal Village l’Eau d’Heure heeft als parkID LRE. Landal Village l’Eau d’Heure is op één plek alles wat je nodig hebt voor de leukste vakantie, samen of met de hele familie. Zwemmen, vissen, kanoën, surfen en relaxen. Op en top genieten! Landal Village l’Eau d’Heure heeft o.a. een Overdekt openbaar zwembad (tegen betaling) en wellnessruimte, Divers aanbod bungalows t/m 12 pers. en 222 bungalows. Daarnaast is er direct aan recreatiemeer Lac de la Plate Taille, Boodschappenpakket klein, Raclette Speciaal en Wellness arrangement.

Accommodaties Landal Village l’Eau d’Heure

Op vakantiepark Landal Village l’Eau d’Heure zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow Bike & Hike
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow

Vakantiepark Froidchapelle

Dit vakantiepark in Froidchapelle is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wallonië België zeer geslaagd: Indoorspeelparadijs, Restaurant, Aan recreatiemeer en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Ontbijtarrangement, Wandelarrangement l’Eau d’Heure, Fiets Topper arrangement en Ontdek het hart van de stuwdam. Verder is er ook Boodschappenpakket groot, Comfortpakket en maxi LEGO.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊