Je bekijkt nu Landal Vierwaldstättersee
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Vierwaldstättersee met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Vierwaldstättersee (VSE) is een vakantiepark gelegen in Morschach. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Centraal Zwitserland (CH). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Vierwaldstättersee.

Landal Vierwaldstättersee heeft als parkID VSE. Vanaf Landal Vierwaldstättersee wandel je zo naar het Vierwoudstedenmeer. Beleef een actieve dag met de kids of relax in de sauna. Een vakantie vol belevenissen, dat wordt het zeker! Landal Vierwaldstättersee heeft o.a. een speel-/sportveld, ziplineparcours (geopend van april t/m september) en trimbaan. Daarnaast is er darts, indoorbadmintonveld, kartbaan en biljart.

Accommodaties Landal Vierwaldstättersee

Op vakantiepark Landal Vierwaldstättersee zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons appartement
4-persoons appartement
6-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Morschach

Dit vakantiepark in Morschach is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Centraal Zwitserland Zwitserland zeer geslaagd: squashbanen, indoorklimwand en voetbaltafel. Daarnaast is er bowlingbanen, manege, Fun & Entertainment-programma en belevenisboerderij. Verder is er ook tafeltennistafel (binnen), minigolfbaan en fitnessruimte.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊