Je bekijkt nu Landal Twenhaarsveld
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Twenhaarsveld met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Twenhaarsveld (TVD) is een vakantiepark gelegen in Holten. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Twenhaarsveld.

Landal Twenhaarsveld, met parkID TVD, wordt omringd door bos, heide en heuvels. Vanuit de vrijstaande bungalow kun je de gevarieerde natuur verkennen en volop genieten. Na een actieve dag kun je gezellig afsluiten in het restaurant en proosten op een geslaagde dag.

Op Landal Twenhaarsveld zijn diverse voorzieningen beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken. Zo kun je kiezen voor een handig Boodschappenpakket klein, kun je smullen van lekkere snacks in de Snackbar, en is er een heerlijk Gourmetarrangement om gezellig samen te tafelen. Daarnaast kun je gebruikmaken van de Parkshop voor al je benodigdheden, kun je genieten van een ontbijt met de ontbijtservice of het Ontbijtarrangement, en kun je uitgebreid dineren in de Brasserie.

Ervaar de schoonheid van de natuur en de gezelligheid van Landal Twenhaarsveld. Hier vind je alle ingrediƫnten voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin, omgeven door de prachtige natuur van het park.

Accommodaties Landal Twenhaarsveld

Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
18-persoons reuniebungalow
2-persoons hondenbungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Holten

Dit vakantiepark in Holten is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: Uit & Thuis arrangement, Halfpensionarrangement en terras. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, Uit-eten arrangement, Zwembad, Spa & Restaurant en Online ParkShop. Verder is er ook Vrijstaande bungalows t/m 18 pers., Aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en tafeltennistafel (buiten).

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! šŸ˜Š