Je bekijkt nu Landal Twenhaarsveld
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Twenhaarsveld met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Twenhaarsveld (TVD) is een vakantiepark gelegen in Holten. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Twenhaarsveld.

Landal Twenhaarsveld heeft als parkID TVD. Bos, heide en heuvels omringen Landal Twenhaarsveld. Vanuit de vrijstaande bungalow verken je de afwisselende natuur. Sluit een actieve dag gezellig af in het restaurant. Proost! Landal Twenhaarsveld heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Snackbar en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Parkshop, ontbijtservice, Ontbijtarrangement en Brasserie.

Accommodaties Landal Twenhaarsveld

Op vakantiepark Landal Twenhaarsveld zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
18-persoons reuniebungalow
2-persoons hondenbungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Holten

Dit vakantiepark in Holten is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: Uit & Thuis arrangement, Halfpensionarrangement en terras. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, Uit-eten arrangement, Zwembad, Spa & Restaurant en Online ParkShop. Verder is er ook Vrijstaande bungalows t/m 18 pers., Aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en tafeltennistafel (buiten).