Je bekijkt nu Landal Travemünde
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Travemünde met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Travemünde (TDE) is een vakantiepark gelegen in Travemünde. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Baltic_Sea (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Travemünde.

Landal Travemünde heeft als parkID TDE. Op Landal Travemünde word je omringd door de Oostzee en het groen van Priwall. Ontspan op jouw eigen terras waar je de zee op de achtergrond hoort ruisen of wandel met de kids naar het strand. Landal Travemünde heeft o.a. een bootverhuur, indoorspeelparadijs en jachthaven. Daarnaast is er strand, surfen, beachvolleybalveld en waterspeelplaats.

Accommodaties Landal Travemünde

Op vakantiepark Landal Travemünde zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
2-4-persoons appartement Promenade villa
2-4-persoons appartement Promenade villa
2-4-persoons appartement Passatvilla
2-4-persoons appartement – Extra toegankelijk
4-6-persoons penthouse Passatvilla
4-6-persoons appartement Duinen villa
4-6-persoons appartement Promenade villa
4-6-persoons appartement Passatvilla
4-6-persoons penthouse Promenade villa
4-6-persoons appartement – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow

Vakantiepark Travemünde

Dit vakantiepark in Travemünde is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Baltic_Sea Duitsland zeer geslaagd: Oostzeestation met zeedieren, spellenverhuur en manege. Daarnaast is er vismogelijkheden, fietsverhuur, zwemmogelijkheden in natuurwater en zeilschool. Verder is er ook speeltuin(en), Adventure center en beautysalon (in nabijgelegen hotel) – TDE.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊