Je bekijkt nu Landal Stroombroek
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Stroombroek met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Stroombroek (SBK) is een vakantiepark gelegen in Braamt. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Stroombroek.

Landal Stroombroek heeft als parkID SBK. Ontdek de Middeleeuwse stadjes en het prachtige heuvellandschap en maak kennis met de Achterhoek. Landal Stroombroek ligt aan een recreatieplas met volop vermaak voor jong en oud. Landal Stroombroek heeft o.a. een zonnebank, stoombad en massagesalon. Daarnaast is er make-up salon, whirlpool, gezichtsbehandelingen en hamam behandelingen.

Accommodaties Landal Stroombroek

Op vakantiepark Landal Stroombroek zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons wellnessbungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons wellnessbungalow

Vakantiepark Braamt

Dit vakantiepark in Braamt is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: sauna, kapsalon en Palestra beauty & wellness. Daarnaast is er infraroodsauna, centrale ontmoetingsplaats, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en diverse mountainbikeroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Verder is er ook verkoop van reductiekaarten voor diverse attractieparken, centrumgebouw en gratis wifi.