Je bekijkt nu Landal Strand Resort Ouddorp Duin
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Strand Resort Ouddorp Duin met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Strand Resort Ouddorp Duin (ODN) is een vakantiepark gelegen in Ouddorp. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in South_Holland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Strand Resort Ouddorp Duin.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin heeft als parkID ODN. Op loopafstand van het strand ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Vind op dit nieuwe park in aanbouw, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, de rust en ruimte die Goeree-Overflakkee zo uniek maakt. Landal Strand Resort Ouddorp Duin heeft o.a. een minigolfbaan, blokarten en fietsverhuur. Daarnaast is er surfen, Fun & Entertainment-programma, surfschool en kitesurfen.

Accommodaties Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Op vakantiepark Landal Strand Resort Ouddorp Duin zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons villa – Arduin
10-persoons villa – Grasduin
12-persoons villa – Oudduin
24-persoons villa – Sterduin
4-persoons villa – Oostduin
4-persoons villa – Westduin
4-persoons villa – Middenduin
6-persoons villa
6-persoons villa – Springerduin
6-persoons kindervilla
6-persoons villa – Zeeduin
6-persoons villa – Zandduin

Vakantiepark Ouddorp

Dit vakantiepark in Ouddorp is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar South_Holland Nederland zeer geslaagd: uitkijktoren, Pump track en tafeltennistafel (buiten). Daarnaast is er In de duinen, Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant, 258 moderne villa’s in een duinlandschap en restaurant en overdekt zwembad. Verder is er ook Vrijstaande villa’s t/m 24 pers., indoorspeelplaats met binnenterras en overdekt zwembad.