Je bekijkt nu Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad (NBD) is een vakantiepark gelegen in Nieuwvliet. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Zeeland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft als parkID NBD. Verblijf op Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad en geniet van de zilte zeelucht, zo dichtbij is de prachtige kustlijn. Beleef plezier aan het water en verken de natuur en gezellige steden om je heen. Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad heeft o.a. een Op 1 km van het strand, strand op circa 1 km afstand en 193 royale woningen in typische Zeeuwse stijl. Daarnaast is er overdekt zwembad met peuterbad, wasserette, Green Key gecertificeerd (Goud) en te huur op het park.

Accommodaties Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Op vakantiepark Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons woning
10-persoons boerderij
12-persoons boerderij
22-persoons boerderij
4-persoons hoevewoning
4-persoons boerderij
6-persoons woning – Dijkwoning
6-persoons woning
6-persoons kinderbungalow
6-persoons woning
6-persoons woning – Boomgaardwoning
8-persoons woning

Vakantiepark Nieuwvliet

Dit vakantiepark in Nieuwvliet is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Zeeland Nederland zeer geslaagd: Adventure Golf, Restaurant, Divers aanbod accommodaties t/m 22 pers. en parkreceptie. Daarnaast is er diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, (trek)vlot en aankomst en vertrek. Verder is er ook Bollo, speeltuin(en) en tokkelbaan.