Je bekijkt nu Landal Sonnenberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Sonnenberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Sonnenberg (SBG) is een vakantiepark gelegen in Leiwen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Moselle (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Sonnenberg.

Landal Sonnenberg heeft als parkID SBG. Deze 5-sterren camping ligt hoog op een bosrijk plateau, boven het rustige wijndorpje Leiwen en de Moezel. Naast de 128 campingplaatsen worden ook luxe stacaravans verhuurd. Geniet op Camping Landal Sonnenberg volop van het fantastische uitzicht over de moezel en de wijngaarden! Landal Sonnenberg heeft o.a. een douches: koud water, wastafels: warm water en wasmachine(s) (tegen betaling). Daarnaast is er toiletten (toiletpapier aanwezig), stortplaats voor chemische toiletten, sanitair voor mindervaliden en camperservicestation (stortplaats voor campers).

Accommodaties Landal Sonnenberg

Op vakantiepark Landal Sonnenberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
2-persoons appartement
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons kinderbungalow

Vakantiepark Leiwen

Dit vakantiepark in Leiwen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Moselle Duitsland zeer geslaagd: sanitairgebouw, strijkgelegenheid en wastafels: koud water. Daarnaast is er afwasbakken: warm water, magnetron (in het sanitairgebouw), wasdroger(s) (tegen betaling) en douches: warm water. Verder is er ook afwasbakken: koud water, massagebehandelingen en indoorspeelparadijs.