Je bekijkt nu Landal Sonnenberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Sonnenberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Sonnenberg (SBG) is een vakantiepark gelegen in Leiwen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Moselle (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Sonnenberg.

Landal Sonnenberg heeft als parkID SBG. Familie, wandel- of wijnliefhebbers: het park en de omgeving bieden voor iedereen een onvergetelijke vakantie! Klimmen met de kids in het klimbos, wijn proeven in de vinotheek of samen naar het hertenkamp. Er is genoeg te beleven! Landal Sonnenberg heeft o.a. een hondendouche, Divers aanbod accommodaties t/m 10 pers. en Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant. Daarnaast is er douches: koud water, sanitairgebouw, strijkgelegenheid en toiletten (toiletpapier aanwezig).

Accommodaties Landal Sonnenberg

Op vakantiepark Landal Sonnenberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
2-persoons appartement
2-persoons bungalow
2-4-persoonsappartement
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Leiwen

Dit vakantiepark in Leiwen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Moselle Duitsland zeer geslaagd: Op een hoogplateau boven de Moezel, wasmachine(s) (tegen betaling) en wastafels: warm water. Daarnaast is er stortplaats voor chemische toiletten, wastafels: koud water, sanitair voor mindervaliden en camperservicestation (stortplaats voor campers). Verder is er ook afwasbakken: warm water, magnetron (in het sanitairgebouw) en douches: warm water.