Je bekijkt nu Landal Søhøjlandet
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Søhøjlandet met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Søhøjlandet (SDT) is een vakantiepark gelegen in Gjern. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Jutland (DK). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Søhøjlandet.

Landal Søhøjlandet heeft als parkID SDT. Landal Søhøjlandet ligt midden in Gjern Bakker, omringd door bossen, heuvels en de meren van Silkeborg waar je helemaal tot rust komt. Ontdek ook de vele sportieve activiteiten in de omgeving. Landal Søhøjlandet heeft o.a. een trampoline, springkussen (buiten) en Creatieve werkplaats. Daarnaast is er Bollo huis, speeltuinen, dorp en Mini Play.

Accommodaties Landal Søhøjlandet

Op vakantiepark Landal Søhøjlandet zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
12-persoons bungalow
14-persoons bungalow
14-persoons bungalow
18-persoons bungalow
2-4-persoons bungalow
2-4-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons kinderbungalow –

Vakantiepark Gjern

Dit vakantiepark in Gjern is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Jutland Denemarken zeer geslaagd: Fun & Entertainment-programma, muziekspeelplaats en f&e point. Daarnaast is er zandbak, biolab, Seizoensbuffet en indoorspeelplaats. Verder is er ook Brasserie, panoramaterras en Ontbijtarrangement.