Je bekijkt nu Landal Sluftervallei
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Sluftervallei met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Sluftervallei (SLI) is een vakantiepark gelegen in De Cocksdorp. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Sluftervallei.

Landal Sluftervallei heeft als parkID SLI. Op dit familiepark ben je er echt even uit. Omringd door duinen is er alle ruimte om tot rust te komen. Stap op de fiets naar het strand, duik samen in het zwembad en sluit de dag af in de Brasserie.. Landal Sluftervallei heeft o.a. een sanitairgebouw, stortplaats voor chemische toiletten en wastafels: warm water. Daarnaast is er wastafels: koud water, sanitair voor mindervaliden, douches: warm water en magnetron (in het sanitairgebouw).

Accommodaties Landal Sluftervallei

Op vakantiepark Landal Sluftervallei zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow – Extra toegankelijk
12-persoons bungalow
24-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons stacaravan
6-persoons bungalow
6-persoons kinderbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark De Cocksdorp

Dit vakantiepark in De Cocksdorp is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: toiletten (toiletpapier aanwezig), camperservicestation (stortplaats voor campers) en afwasbakken: warm water. Daarnaast is er babywasruimte, afwasbakken: koud water, Gourmetarrangement en Boodschappenpakket klein. Verder is er ook Golfarrangement, Fietsarrangement en Ontbijtarrangement.