Je bekijkt nu Landal Seawest
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Seawest met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Seawest (SWT) is een vakantiepark gelegen in Nørre Nebel. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Jutland (DK). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Seawest.

Landal Seawest heeft als parkID SWT. Midden in de ongerepte natuur van West-Jutland, niet ver van de Noordzee, ligt Landal Seawest. Een modern vakantiepark voor het hele gezin. Op en rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud! Landal Seawest heeft o.a. een sportzaal, speelautomaten en biljart. Daarnaast is er indoor basketbalveld, Fun & Entertainment-programma, minigolfbaan en tafeltennistafel.

Accommodaties Landal Seawest

Op vakantiepark Landal Seawest zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6 persoons bungalow
6-8-persoons bungalow
6-8 persoons bungalow
8-persoons bungalow

Vakantiepark Nørre Nebel

Dit vakantiepark in Nørre Nebel is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Jutland Denemarken zeer geslaagd: indoorklimwand, fietsverhuur en indoorbadmintonveld. Daarnaast is er fitnessruimte, voetbalveld, beachvolleybalveld en bowlingbanen. Verder is er ook stoomcabine, beautybehandelingen en stortdouches.