Je bekijkt nu Landal Schuttersbos
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Schuttersbos met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Schuttersbos (SBS) is een vakantiepark gelegen in Midsland. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Wadden (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Schuttersbos.

Landal Schuttersbos heeft als parkID SBS. Landal Schuttersbos wordt omringd door duinen, bosgebied, dorpjes en brede stranden. Ervaar het eilandgevoel tijdens het verblijf in een moderne cottage op dit knusse park. Kom helemaal tot rust. Landal Schuttersbos heeft o.a. een fietsverhuur, Boodschappenpakket groot en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Comfortpakket, aankomst en vertrek, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en gratis wifi.

Accommodaties Landal Schuttersbos

Op vakantiepark Landal Schuttersbos zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons cottage
4-6-persoons cottage

Vakantiepark Midsland

Dit vakantiepark in Midsland is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Wadden Nederland zeer geslaagd: Parkeerservice, Bagageservice (vanaf de veerboot) en wasserette. Daarnaast is er toeristisch informatiepunt, Green Key gecertificeerd (Zilver), te huur op het park en parkreceptie. Verder is er ook Parkeren in Harlingen, speelboot en speeltoestellen.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊