Je bekijkt nu Landal Salztal Paradies
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Salztal Paradies met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Salztal Paradies (SDS) is een vakantiepark gelegen in Bad Sachsa. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Harz (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Salztal Paradies.

Landal Salztal Paradies heeft als parkID SDS. Een paar uurtjes rijden en je beland op Landal Salztal Paradies, prachtig aan de rand van Südharz. Zwemmen, mountainbiken, wandelen, zo veel te doen voor de hele familie. Supertoll! Landal Salztal Paradies heeft o.a. een parkreceptie, diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en te huur op het park. Daarnaast is er wasserette, hondendouche met warm water, Boodschappenpakket klein en hondenartikelen in de Parkshop.

Accommodaties Landal Salztal Paradies

Op vakantiepark Landal Salztal Paradies zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
2-persoons woning
4-6-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning – Extra toegankelijk
6-8-persoons woning
6-persoons hondenwoning
6-persoons kinderwoning
6-persoons woning

Vakantiepark Bad Sachsa

Dit vakantiepark in Bad Sachsa is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Harz Duitsland zeer geslaagd: diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek en hondenafvalzakjesdispenser op het park. Daarnaast is er Hot & Cold arrangement, Boodschappenpakket groot, Bollo huis en Comfortpakket. Verder is er ook airtrampoline, speeltuin(en) en Bollo Club.