Je bekijkt nu Landal Salztal Paradies
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Salztal Paradies met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Salztal Paradies (SDS) is een vakantiepark gelegen in Bad Sachsa. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Harz (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Salztal Paradies.

Landal Salztal Paradies, met parkID SDS, is slechts een paar uur rijden verwijderd en bevindt zich prachtig aan de rand van Südharz. Hier kun je genieten van tal van activiteiten voor de hele familie, zoals zwemmen, mountainbiken, en wandelen. Er is zoveel te doen dat het gewoonweg fantastisch is!

Het park biedt handige voorzieningen, waaronder een parkreceptie waar je terecht kunt voor alle vragen en informatie. Ook zijn er diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en kun je fietsen huren op het park om de omgeving te verkennen. Voor extra gemak is er een wasserette beschikbaar, evenals een hondendouche met warm water voor de viervoetige vrienden. In de Parkshop kun je een Boodschappenpakket klein vinden, evenals een assortiment hondenartikelen.

Laat je verrassen door het prachtige Südharz en geniet van een geweldige tijd bij Landal Salztal Paradies, waar plezier en ontspanning hand in hand gaan voor het hele gezin.

Accommodaties Landal Salztal Paradies

Op vakantiepark Landal Salztal Paradies zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
2-persoons woning
4-6-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning – Extra toegankelijk
6-8-persoons woning
6-persoons hondenwoning
6-persoons kinderwoning
6-persoons woning

Vakantiepark Bad Sachsa

Dit vakantiepark in Bad Sachsa is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Harz Duitsland zeer geslaagd: diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, aankomst en vertrek en hondenafvalzakjesdispenser op het park. Daarnaast is er Hot & Cold arrangement, Boodschappenpakket groot, Bollo huis en Comfortpakket. Verder is er ook airtrampoline, speeltuin(en) en Bollo Club.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊