Je bekijkt nu Landal Sallandse Heuvelrug
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Sallandse Heuvelrug met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Sallandse Heuvelrug (SHG) is een vakantiepark gelegen in Hoge Hexel. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Overijssel (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Sallandse Heuvelrug.

Landal Sallandse Heuvelrug heeft als parkID SHG. Midden in Twente ligt Landal vakantiepark Sallandse Heuvelrug. Met accommodaties rondom de recreatievijver in een duinachtig landschap verblijf je letterlijk midden in de natuur. Het nabijgelegen Nationaal Park Sallandse Heuvelrug biedt ongekend veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Bij terugkomst op het park ontspan je op het terras van je accommodatie en proef je de lokale lekkernijen uit de parkkeuken. Landal Sallandse Heuvelrug heeft o.a. een overdekt zwembad, dierenweide en recreatiemeer. Daarnaast is er parkreceptie, milieustraat, Nabij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en aankomst en vertrek.

Accommodaties Landal Sallandse Heuvelrug

Op vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons woning
4-6-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
4-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning
6-persoons woning
8-persoons woning
8-persoons woning – Breed toegankelijk
8-persoons woning

Vakantiepark Hoge Hexel

Dit vakantiepark in Hoge Hexel is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Overijssel Nederland zeer geslaagd: indoorspeelparadijs, gratis wifi en laadstation voor elektrische auto’s. Daarnaast is er Fietsverhuur op het park, Vrijstaande accommodaties rondom recreatievijver, Restaurant en visvijver. Verder is er ook Afhaalservice, fietsverhuur en speel(tuinen).

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊