Je bekijkt nu Landal Resort Maria Alm
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Resort Maria Alm met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Resort Maria Alm (MAM) is een vakantiepark gelegen in Maria Alm. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Salzburgerland (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Resort Maria Alm.

Landal Resort Maria Alm heeft als parkID MAM. Dit exclusieve vakantiepark ligt midden in de majestueuze bergen van het Steinernes Meer. Aan elk detail is aandacht besteed. Ervaar de typisch Oostenrijkse sfeer en het natuurlijke dorpse karakter. Beleef een ongeëvenaarde vakantie die zijn weerga niet kent! Landal Resort Maria Alm heeft o.a. een COVID reis informatie, gratis wifi en parkreceptie. Daarnaast is er aankomst en vertrek, diverse horecavoorzieningen in de omgeving, Restaurant Lilli’s en broodjesservice.

Accommodaties Landal Resort Maria Alm

Op vakantiepark Landal Resort Maria Alm zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-12-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-4-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
5-persoons appartement – Extra toegankelijk
6-8-persoons appartement
6-8-persoons appartement
6-8-persoons appartement
6-8-persoons penthouse

Vakantiepark Maria Alm

Dit vakantiepark in Maria Alm is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Salzburgerland Oostenrijk zeer geslaagd: centrale parkeerplaats, laadstation voor elektrische auto’s en afhaalservice. Daarnaast is er ijssalon, Ontbijtarrangement, biergarten en Halfpensionarrangement. Verder is er ook supermarkt, Warm Sfeerpakket en Premiumpakket.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊