Je bekijkt nu Landal Resort Haamstede
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Resort Haamstede met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Resort Haamstede (RDE) is een vakantiepark gelegen in Burgh-Haamstede. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Zeeland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Resort Haamstede.

Landal Resort Haamstede heeft als parkID RDE. Dicht bij het strand ligt het familievriendelijke Landal Resort Haamstede. Fiets vanuit de bungalow zo door het grootste bos van Zeeland en spot unieke vogels. Ervaar het echte Zeeuwse leven. Landal Resort Haamstede heeft o.a. een Indoorspeelparadijs, Restaurant Fietsverhuur, autovrij park met een rustig familiekarakter en Op 3 kilometer van het strand. Daarnaast is er Divers aanbod bungalows t/m 12 pers., beautysalon, bowlingbanen en Huis van Burgh (tegen betaling).

Accommodaties Landal Resort Haamstede

Op vakantiepark Landal Resort Haamstede zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
8-persoons bungalow

Vakantiepark Burgh-Haamstede

Dit vakantiepark in Burgh-Haamstede is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Zeeland Nederland zeer geslaagd: strand op circa 3 km afstand, 148 moderne, royale bungalows en jeu-de-boulesbaan. Daarnaast is er Fietsarrangement, Tipi Tent, tafeltennistafel (buiten) en minigolfbaan. Verder is er ook poolbiljart, fietsverhuur en Fun & Entertainment-programma.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊