Je bekijkt nu Landal Résidence ’t Hof van Haamstede
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Résidence ’t Hof van Haamstede met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Résidence ’t Hof van Haamstede (RCE) is een vakantiepark gelegen in Burgh-Haamstede. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Zeeland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Résidence ’t Hof van Haamstede.

Landal Résidence ’t Hof van Haamstede heeft als parkID RCE. Vlakbij natuurgebied de Zeepeduinen, Boswachterij Westerschouwen en het strand ligt Landal Résidence ’t Hof van Haamstede. Verken wandelend of fietsend het veelzijdige Schouwen-Duiveland. Landal Résidence ’t Hof van Haamstede heeft o.a. een speeltuin(en), Huis van Burgh (tegen betaling) en Fun & Entertainment-programma (op Landal Resort Haamstede). Daarnaast is er Bollo, kinderclub, Uit & Thuis arrangement en Gourmetarrangement.

Accommodaties Landal Résidence ’t Hof van Haamstede

Op vakantiepark Landal Résidence ’t Hof van Haamstede zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons Heerenhuisappartement
4-persoons hoevewoning
6-persoons hoevewoning

Vakantiepark Burgh-Haamstede

Dit vakantiepark in Burgh-Haamstede is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Zeeland Nederland zeer geslaagd: Kinderkermis ’t Kraayenest (tegen betaling)*, indoorspeelplaats De Kraayehut en Boodschappenpakket klein. Daarnaast is er Ontbijtarrangement, boodschappenservice, Restaurant Huis van Burgh en minishop. Verder is er ook ontbijtservice*, afhaal- en snackshop en Restaurant De Schouwse Hoeve.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊