Je bekijkt nu Landal Residence Duna
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Residence Duna met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Residence Duna (DNA) is een vakantiepark gelegen in Dunaszentmiklós. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Centraal-Transdanubië (HU). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Residence Duna.

Landal Residence Duna heeft als parkID DNA. Verken de natuur en de wijngaarden om het park heen en ontdek de Hongaarse gastvrijheid. Naar historisch Boedapest, kanoën op de Donau of zeilen op het Tatameer. Geniet van het uitzicht vanaf jouw terras. Landal Residence Duna heeft o.a. een Restaurant, beachbar en Halfpensionarrangement. Daarnaast is er ontbijtservice, minishop, massagebehandelingen en sauna.

Accommodaties Landal Residence Duna

Op vakantiepark Landal Residence Duna zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
4-persoons terrasappartement
4-persoons terrasappartement
6-persoons terrasappartement
6-persoons terrasappartement

Vakantiepark Dunaszentmiklós

Dit vakantiepark in Dunaszentmiklós is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Centraal-Transdanubië Hongarije zeer geslaagd: Ontbijtarrangement, Uit-eten arrangement en broodjesservice. Daarnaast is er stoomcabine, beautybehandelingen, infraroodsauna en fitnessruimte. Verder is er ook wellnessruimte, solarium en parkreceptie.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊