Je bekijkt nu Landal Rehrenberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Rehrenberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Rehrenberg (RBG) is een vakantiepark gelegen in Viehhofen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Salzburgerland (AT). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Rehrenberg.

Landal Rehrenberg heeft als parkID RBG. Het hele jaar door is het op Landal Rehrenberg vakantie, zowel actief als ontspannen. Raften, zomerskiën, wandelen, Salzburgerland heeft veel te bieden. En het uitzicht vanuit het appartement… Landal Rehrenberg heeft o.a. een SEGA-voetbal, klimwand en biljart. Daarnaast is er amusementshal, Fun & Entertainment-programma, springkussen (buiten) en tafeltennistafel (binnen).

Accommodaties Landal Rehrenberg

Op vakantiepark Landal Rehrenberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-persoons appartement
6-8-persoons appartement
6-8-persoons appartement
6-persoons appartement
8-10-persoons appartement
8-persoons appartement

Vakantiepark Viehhofen

Dit vakantiepark in Viehhofen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Salzburgerland Oostenrijk zeer geslaagd: airhockey, spellenverhuur en multifunctioneel sportveld. Daarnaast is er peuterbad, whirlpool, parkreceptie en openluchtzwembad (verwarmd). Verder is er ook pinautomaat, gratis wifi bij de parkreceptie en gratis wifi in het restaurant.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊