Je bekijkt nu Landal Rabbit Hill
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Rabbit Hill met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Rabbit Hill (RHL) is een vakantiepark gelegen in Nieuw Milligen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees onze review van Rabbit Hill om alles te weten te komen over Landal Rabbit Hill.

Landal Rabbit Hill heeft als parkID RHL. Huppelende konijnen verwelkomen je op dit familiepark met vermaak voor jong en oud. Wandel vanuit de accommodatie zo de bossen in of gezellig achter de kinderen aan naar de dierenweide. Landal Rabbit Hill heeft o.a. een lasergamebaan (buiten), Fun & Entertainment-programma en mountainbike afspoelplek. Daarnaast is er bowlingbanen, De Tent, Adventure Golf en poolbiljart.

Accommodaties Landal Rabbit Hill

Op vakantiepark Landal Rabbit Hill zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons babybungalow
6-persoons bungalow
6-persoons hondenbungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Nieuw Milligen

Dit vakantiepark in Nieuw Milligen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: Sports Arena, tennisbaan en Kids & Running Track. Daarnaast is er sportshop, workshopruimte, tokkelbaan (vanaf juli t/m oktober) en speel-/sportveld(en). Verder is er ook fietsverhuur, boogschietbaan en tafeltennistafel (buiten).