Je bekijkt nu Landal PUUR Exloo
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal PUUR Exloo met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal PUUR Exloo (PLO) is een vakantiepark gelegen in Exloo. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal PUUR Exloo.

Landal PUUR Exloo heeft als parkID PLO. Landal PUUR Exloo ligt midden in het unieke Hondsruggebied. Prachtige wandel- en fietsroutes brengen je langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen. Landal PUUR Exloo heeft o.a. een spellenverhuur, ukkepukspeeltuin en activiteitenbox (in het vakantiehuis). Daarnaast is er minigolfbaan, speeltuin(en) (bij naastgelegen hotel), Turks stoombad (in naastgelegen hotel) en airtrampoline.

Accommodaties Landal PUUR Exloo

Op vakantiepark Landal PUUR Exloo zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons vakantiehuis
10-persoons vakantiehuis
10-persoons vakantiehuis
6-persoons vakantiehuis
8-persoons vakantiehuis

Vakantiepark Exloo

Dit vakantiepark in Exloo is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: fietscrossbaan (pumptrackbaan), tennisbaan en Pumptrack. Daarnaast is er whirlpool (in naastgelegen hotel), zonnebank (in naastgelegen hotel), fitnessruimte (in naastgelegen hotel) en beautysalon (in naastgelegen hotel). Verder is er ook sauna (in naastgelegen hotel), fietsverhuur en gratis wifi.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊