Je bekijkt nu Landal Orveltermarke
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Orveltermarke met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Orveltermarke (OKE) is een vakantiepark gelegen in Witteveen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Orveltermarke.

Landal Orveltermarke heeft als parkID OKE. Op zoek naar rust, avontuur, natuur en cultuur? Op Landal Orveltermarke vind je het allemaal. Klauter over het Vernuverpad, wandel naar museumdorp Orvelte of ontspan op het terras van de bungalow. Landal Orveltermarke heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Comfortpakket en Gourmetarrangement. Daarnaast is er OERRR Speelnatuur, Zwembad, Vernuverpad, Restaurant, Pitch & Putt golfbaan en Divers aanbod bungalows t/m 24 pers..

Accommodaties Landal Orveltermarke

Op vakantiepark Landal Orveltermarke zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
24-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Notariswoning
4-persoons kinderbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Witteveen

Dit vakantiepark in Witteveen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Boodschappenpakket groot, In de Drentse weide en 227 bungalows. Daarnaast is er waterfietsen, Restaurant, pizzaservice en snackbar. Verder is er ook terras, restaurantnaam en ijssalon.