Je bekijkt nu Landal Orveltermarke
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Orveltermarke met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Orveltermarke (OKE) is een vakantiepark gelegen in Witteveen. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Drenthe (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Orveltermarke.

Landal Orveltermarke, met parkID OKE, biedt alles wat je zoekt: rust, avontuur, natuur en cultuur. Hier vind je het allemaal! Klauter over het uitdagende Vernuverpad, maak een ontspannen wandeling naar museumdorp Orvelte, of geniet van een momentje op het terras van je bungalow. Op Landal Orveltermarke zijn verschillende voorzieningen beschikbaar om je verblijf compleet te maken. Kies voor het handige Boodschappenpakket klein, geniet van extra comfort met het Comfortpakket, of ga gezellig samen koken met het Gourmetarrangement.

Daarnaast kunnen kinderen zich vermaken in de OERRR Speelnatuur, kun je een verfrissende duik nemen in het Zwembad, kun je avontuurlijk klauteren over het Vernuverpad, en kun je heerlijk dineren in het restaurant. Voor de liefhebbers van golf is er zelfs een Pitch & Putt golfbaan op het park. Geniet van een geweldige vakantie bij Landal Orveltermarke, waar je alle ingrediënten vindt voor een onvergetelijk verblijf. Ervaar de veelzijdigheid van de omgeving en de gezelligheid van het park, en geniet samen met je gezin, familie of vrienden van een heerlijke tijd in Drenthe.

Accommodaties Landal Orveltermarke

Op vakantiepark Landal Orveltermarke zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow – Extra toegankelijk
24-persoons bungalow – Extra toegankelijk
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow – Notariswoning
4-persoons kinderbungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Witteveen

Dit vakantiepark in Witteveen is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Drenthe Nederland zeer geslaagd: Boodschappenpakket groot, In de Drentse weide en 227 bungalows. Daarnaast is er waterfietsen, Restaurant, pizzaservice en snackbar. Verder is er ook terras, restaurantnaam en ijssalon.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊