Je bekijkt nu Landal Oan ‘e Poel
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Oan ‘e Poel met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Oan ‘e Poel (OPL) is een vakantiepark gelegen in Terherne. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Friesland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Oan ‘e Poel.

Landal Oan ‘e Poel heeft als parkID OPL. Welkom in het sfeervolle dorp Terherne, ook wel ‘het eiland in de Friese meren’. Dat belooft wat! Oan’e Poel betekent in het Fries: aan het water en dat is ook precies waar dit park zich aan bevindt. Het park is direct gelegen aan de Ternhernster Poelen. Geniet van de water- en natuurrijke omgeving. Landal Oan ‘e Poel heeft o.a. een Sfeervolle bungalows met eigen aanlegsteiger, voor tot 6 personen, vismogelijkheden en Bootverhuur op het park. Daarnaast is er recreatiemeer, gratis wifi, en parkreceptie.

Accommodaties Landal Oan ‘e Poel

Op vakantiepark Landal Oan ‘e Poel zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-4-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow
4-persoons bungalow

Vakantiepark Terherne

Dit vakantiepark in Terherne is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Friesland Nederland zeer geslaagd: Gelegen in Friesland, aan de Terhernster Poelen, aankomst en vertrek en Eigen boot meenemen – OPL. Daarnaast is er , , en . Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊