Je bekijkt nu Landal North Lakes
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal North Lakes met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal North Lakes (NGS) is een vakantiepark gelegen in Lake District. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in (GB). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal North Lakes.

Landal North Lakes, met parkID NGS, bevindt zich op het betoverende landgoed Brayton Park, in de schilderachtige regio Cumbria, vlakbij het beroemde Lake District National Park. Dit vakantiepark biedt een oase van rust te midden van het prachtige Engelse landschap, ideaal voor gezinsvakanties en romantische uitjes.

Kies uit een scala aan luxe accommodaties en laat je verwennen met het typische Engelse plattelandsgevoel. Landal North Lakes biedt diverse voorzieningen, waaronder een golfbaan voor liefhebbers van de sport, verkwikkende beautybehandelingen en het gezellige Lakeside restaurant voor heerlijke maaltijden.

De vrijstaande bungalows zijn geschikt voor groepen tot 6 personen en bieden een sfeervol verblijf aan de voet van het prachtige Lake District National Park. Bij de parkreceptie kun je terecht voor eventuele vragen en een warm welkom bij aankomst en vertrek. Ervaar de charme van Engelse countryside en maak van je verblijf bij Landal North Lakes een onvergetelijke ervaring in het hart van de natuurlijke schoonheid van Cumbria.

Accommodaties Landal North Lakes

Op vakantiepark Landal North Lakes zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow – Brayton
2-persoons bungalow – Darwin retreat
4-persoons bungalow – Wordsworth
4-persoons bungalow – Lawson
6-persoons bungalow – Wellington

Vakantiepark Lake District

Dit vakantiepark in Lake District is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Verenigd Koninkrijk zeer geslaagd: Parkshop, golfbaan, beauty en wellness centre en restaurant en gratis wifi. Daarnaast is er , , en . Verder is er ook , en .

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊