Je bekijkt nu Landal North Lakes
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal North Lakes met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal North Lakes (NGS) is een vakantiepark gelegen in Lake District. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in (GB). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal North Lakes.

Landal North Lakes heeft als parkID NGS. Op het landgoed Brayton Park, vlakbij het Lake District National Park en omgeven door het prachtige landschap van Cumbria, ligt Landal North Lakes. Hier geniet je tijdens een gezinsvakantie of romantisch uitje in een van de luxe accommodaties, van de typisch Engelse countryside. Landal North Lakes heeft o.a. een golfbaan, beautybehandelingen en Lakeside restaurant. Daarnaast is er Vrijstaande bungalows t/m 6 pers., Aan de voet van het Lake District National Park, parkreceptie en aankomst en vertrek.

Accommodaties Landal North Lakes

Op vakantiepark Landal North Lakes zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow – Brayton
2-persoons bungalow – Darwin retreat
4-persoons bungalow – Wordsworth
4-persoons bungalow – Lawson
6-persoons bungalow – Wellington

Vakantiepark Lake District

Dit vakantiepark in Lake District is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Verenigd Koninkrijk zeer geslaagd: Parkshop, golfbaan, beauty en wellness centre en restaurant en gratis wifi. Daarnaast is er , , en . Verder is er ook , en .