Je bekijkt nu Landal Mont Royal
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Mont Royal met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Mont Royal (MYL) is een vakantiepark gelegen in Kröv. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Moselle (DE). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Mont Royal.

Landal Mont Royal heeft als parkID MYL. Hoog tussen de wijnvelden ligt Landal Mont Royal. Vanuit jouw bungalow kijk je uit over de Moezel of geniet vanaf het terras van het panorama. Kies een wijntje uit de vinotheek en proost op de vakantie! Landal Mont Royal heeft o.a. een speel-/sportveld(en), tafeltennistafel (buiten) en badmintonveld. Daarnaast is er fietsverhuur – regionale samenwerkingspartner, Boodschappenpakket klein, Uit & Thuis arrangement en Wellness & Wijn.

Accommodaties Landal Mont Royal

Op vakantiepark Landal Mont Royal zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow
6-persoons bungalow

Vakantiepark Kröv

Dit vakantiepark in Kröv is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Moselle Duitsland zeer geslaagd: Adventure Golf, Do-it-yourself-activiteiten en Gourmetarrangement. Daarnaast is er Fietsarrangement, Halfpensionarrangement, Boodschappenpakket groot en Ontbijtarrangement. Verder is er ook Uit-eten arrangement, Comfortpakket en diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊