Je bekijkt nu Landal Miggelenberg
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Miggelenberg met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Miggelenberg (MBG) is een vakantiepark gelegen in Hoenderloo. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Gelderland (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Miggelenberg.

Landal Miggelenberg heeft als parkID MBG. Omringd door heuvels en bossen ben je van de bewoonde wereld afgezonderd. Vanuit de bungalow zo de natuur in voor een prachtige wandeling in het groen. Klaar voor weer een nieuw avontuur samen! Landal Miggelenberg heeft o.a. een Boodschappenpakket klein, Kas Brasserie en Gourmetarrangement. Daarnaast is er terras, Halfpensionarrangement, Ontbijtarrangement en Online ParkShop.

Accommodaties Landal Miggelenberg

Op vakantiepark Landal Miggelenberg zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons bungalow
12-persoons bungalow
18-persoons reuniebungalow
2-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons hondenbungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons bungalow
4-persoons kinderbungalow
4-persoons tree house

Vakantiepark Hoenderloo

Dit vakantiepark in Hoenderloo is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Gelderland Nederland zeer geslaagd: Snackbar, Brasserie en Parkshop. Daarnaast is er Boodschappenpakket groot, buitentent, Beleef de Veluwe en moestuin. Verder is er ook Ontdek en proef de Veluwe, Comfortpakket en Vrijstaande bungalows t/m 18 pers..