Je bekijkt nu Landal Middelfart
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Middelfart met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Middelfart (MFT) is een vakantiepark gelegen in Middelfart. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Funen (DK). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Middelfart.

Landal Middelfart heeft als parkID MFT. Het gezellige vakantiepark Landal Middelfart is omringd met bos en zee, er is dus voldoende gelegenheid voor een avontuurlijke vakantie in de natuur. Verken de Hindsgavl Dyrehave, een kajaktocht in Fænøsund, of ga op walvissafari in Lillebælt. De omgeving is klaar om ontdekt te worden! En daarna kom je volledig tot rust bij de houtkachel in jouw accommodatie. Landal Middelfart heeft o.a. een gratis wifi, In het bos van Hindsgavl Dyrehave en parkreceptie. Daarnaast is er Zwembad, Fietsverhuur, Atelier, speel(tuinen) en kampvuurplaats.

Accommodaties Landal Middelfart

Op vakantiepark Landal Middelfart zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
2-persoons bungalow
4-6-persoons bungalow

Vakantiepark Middelfart

Dit vakantiepark in Middelfart is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Funen Denemarken zeer geslaagd: Divers aanbod accommodaties t/m 6 pers., diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en airtrampoline. Daarnaast is er openluchtzwembad, overdekt zwembad, fietsverhuur en frisbeegolf. Verder is er ook petanque, Game room en Poolbar.

Arjen

Mijn naam is Arjen en ik ben de trotse vader van twee prachtige kinderen. Ik hou van reizen, lezen, koken en natuurlijk schrijven. Op mijn blog metkinderen.nl deel ik mijn ervaringen als ouder en geef ik tips en reviews over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen. Van speelgoed tot vakanties, van boeken tot restaurants, ik kijk als vader naar alles waar ik kom en hoop mensen nuttige informatie en inspiratie te bieden. Ik nodig je uit om mijn blog te volgen en je mening te delen in de reacties. Bedankt voor je bezoek en veel leesplezier! 😊