Je bekijkt nu Landal Marina Resort Well
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Marina Resort Well met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Marina Resort Well (MWL) is een vakantiepark gelegen in Well. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Limburg (NL). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Marina Resort Well.

Landal Marina Resort Well heeft als parkID MWL. In het noorden van Limburg, op een paar honderd meter van de kronkelende Maas vind je Landal Marina Resort Well. Hier verblijf je direct aan het Leukermeer dat zich leent voor heel veel waterplezier. Of je nu vanaf de eigen jachthaven van het park erop uit trekt naar het aangrenzende Nationaal park de Maasduinen, of koers zet naar (of over) de Maas: deze waterrijke, natuurlijke omgeving nodigt uit tot ontdekken. En aan het eind van de dag lekker bijkomen doe je in een van de luxe appartementen of vakantiewoningen, waarvan een deel uitzicht biedt op het Leukermeer. Dat is vakantie. Landal Marina Resort Well heeft o.a. een Snackbar, recreatieruimte en Restaurant. Daarnaast is er basketbalveld, Padelbaan, fitnessruimte en fietscrossbaan.

Accommodaties Landal Marina Resort Well

Op vakantiepark Landal Marina Resort Well zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
12-persoons waterwoning
16-persoons waterwoning
2-persoons luxe loft
2-persoons appartement
4-persoons appartement
4-persoons waterwoning
4-persoons wellnesswoning
4-persoons waterwoning
4-persoons appartement
6-persoons villa
6-persoons waterwoning
6-persoons waterwoning

Vakantiepark Well

Dit vakantiepark in Well is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Limburg Nederland zeer geslaagd: supermarkt, fietsverhuur en tennisbaan. Daarnaast is er beachvolleybalveld, amusementshal, minigolfbaan en stand up paddling. Verder is er ook Pumptrack, voetbalveld en skatebaan.