Je bekijkt nu Landal Marina Lipno
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Landal
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Wil jij op vakantie naar Landal Marina Lipno met kinderen? Lees dan hier alle informatie over dit vakantiepark van Landal. Landal Marina Lipno (MNO) is een vakantiepark gelegen in Lipno nad Vltavou. Dit is een mooi gelegen bungalowpark in Zuid-Bohemen (CZ). Klik hier om alle accommodaties te bekijken of lees verder om alles te weten te komen over Landal Marina Lipno.

Landal Marina Lipno heeft als parkID MNO. Midden in Zuid-Bohemen, direct aan het Lipnomeer, ligt Landal Marina Lipno. In dit unieke landschap kun je eindeloos zwemmen, vissen, zeilen en skaten. Het zal je hier aan niets ontbreken. Landal Marina Lipno heeft o.a. een supermarkt, gratis wifi en parkreceptie. Daarnaast is er te huur op het park, laadstation voor elektrische auto´s, internethoek en wasserette.

Accommodaties Landal Marina Lipno

Op vakantiepark Landal Marina Lipno zijn er verschillende type accommodaties te vinden. Landal Greenparks staat bekend om haar mooie parken met ruimte voor de natuur. Landal Bekijk de website om te ontdekken of er ook speciale babybungalows of kinderbungalows zijn. Hieronder een greep uit de accommodatietypes:
10-persoons appartement
2-4-persoons appartement
2-persoons appartement
2-persoons appartement
2-persoons studio
4-6-persoons appartement
4-6-persoons appartement
4-6-persoons bungalow
4-persoons appartement
4-persoons bungalow
4-persoons appartement
4-persoons bungalow

Vakantiepark Lipno nad Vltavou

Dit vakantiepark in Lipno nad Vltavou is zeer geschikt voor kinderen. De medewerkers van Landal en Bollo zorgen ervoor dat het hele gezin het aan niks zal ontbreken. Onderstaande faciliteiten maken jouw vakantie naar Zuid-Bohemen Tsjechië zeer geslaagd: diverse fietsroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie, diverse wandelroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie en diverse autoroutes verkrijgbaar bij de parkreceptie. Daarnaast is er Green Key gecertificeerd, Ideaal skigebied voor beginners, Skischool, zwembad & restaurant en Skiën met uitzicht op het Lipnomeer. Verder is er ook Recreatiemeer met strand, Fietsverhuur, Restaurant, Zwembad, Skischool, Restaurant en Aan het Lipnomeer in het Boheemse Woud.